Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Takarítót csak a gazdagok...

Takarítót csak a gazdagok fogadhatnak otthonra?

Figyelt kérdés
2020. okt. 30. 14:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
70%
Havi félmilliós nettó jövedelemnél (2-3 fős háztartásban) simán belefér ennyi szerintem
2020. okt. 30. 14:57
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Annak fér bele aki

1. Van ennyi felesleges pénze

2. Nincs felesleges pénze, de prioritásban feljebb áll nála mint valami kevésbé fontos dolog ergo szívesebben lemond valami másról mint erről mert vagy ennyire utal takarítani vagy ennyire nincs ideje stb.

Az árak elég széles skálán mozognak... pl. Az étterembe ahol dolgozok 1200 Ft-os órabére van a takarítónőnek, az előző üzletvezető fixen heti 3x 4 órát fizetett neki, azt kelett megcsinalnia ami ebbe az időbe belefért, fontossági sorrend elején: söprés, felmosás a vendégtérben, mellékhelyiség, konyha rendbetétele ha ez meg volt jött a pult h az is belefért akkor megint valami így tovább

Az új üzletvezető ellenben meghatározta mit kell elvégezni és amennyi időbe ezt telt annyit fizet ki neki

Tudom, hogy nem éttermed van, de talán az alkalmi takarító működésére 2 példát is tudtam hozni

2020. okt. 30. 15:20
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Mi úgy gondolkoztunk, hogy ha a bejárónő órabére kisebb, mint a miénk, akkor már megéri és mindenki jól jár.
2020. okt. 30. 15:47
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Bejarononek hivjak az ilyet … rengeteg maganember is csinal ilyeneket, nem kell ezert egy céghez fordulni. Haztakaritok is ilyenek … jonnek neha es elvegzik ami meg van beszelve. Rengeteg egyetemista vallal ilyen munkakat a suli mellett.
2020. okt. 30. 15:53
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 2-3ezres oraberert mar korrekt munkat varhatsz, 4-5ezerert pedig meg a fenekedet is kinyaljak.
2020. okt. 30. 15:56
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha már fogadsz valakit, akkor érdemes elgondolkodni, hogy mást is rábízz, mivel annyival nem drágább.

Pl. Mosás,portörlés, ablakpucolás, rendrakás, vasalás bármit igazából ami neked segítség.

2020. okt. 30. 17:15
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Kb 1500/ óra az átlag amit elkérnek. Nyilván egy kevésbé koszos lakást kitakarit 2-3 óra alatt is. Egy kacsalábon forgó palotát már több óra alatt.

Bárki hívhat takarítót, akinek pl nincs ideje, energiája lepucolni az ablakait.vagy festés után takaritani, stb. Én nem kerestem sokat, mégis sokszor annyira nem volt kedvem, energiám, hogy bizony már ugy voltam, takaritot fogadok inkább. Bár nálam egy hónap alatt sem végezne, ide már felujitás kell úgyhogy inkább hagyjuk...

2020. okt. 30. 18:49
 18/24 Miss Endzsi ***** válasza:
52%
Nekem 6 ezret fizetnek bejelentés nélkül.
2020. okt. 30. 23:27
 19/24 Miss Endzsi ***** válasza:
52%
8 óráért, számomra ez nagyon kevés, mert kinti, házkörüli munkát is csinálnom kell, amihez kertészt kéne hivni, dehát ez van, milliomosok, de sajnálják azt a pár ezer pluszt és úgy is tudja, hogy jönni fogok, mert jobb, mint a Pennybe lenni.
2020. okt. 30. 23:29
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Napi bejelentéses takarítót fogadhatsz. Ő jön alkalmanként, és fizetsz neki mondjuk X ezret azért, mert beteszi a mosnivalót a gépbe, felmos, kiporszívózik, meg alkalmanként ablakot pucol. De ez csak egy példa. Ha álláskeresős csoportba kiírod, hogy takarítót keresel, akkor rengeteg jelentkező lesz, hidd el. Rossz helyzet van... :/ Ilyenkor az emberek mindenre kapnak.
2020. okt. 31. 00:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!