Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A legjobb barátom hogy fogadha...

A legjobb barátom hogy fogadhatná ha elmondanám neki, hogy féltékeny vagyok rá? 15/F

Figyelt kérdés
Vezéregyéniség, helyesebb, népszerűbb, izmosabb és jobb sportember nálam, egyszóval mindenben jobb mint én. Ha ezt közölném, akkor szánalmasnak tartana? Vagy hogy fogadná?
2015. márc. 12. 15:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem, miért akarod ezt közölni vele. Neked sem lesz jobb, és ő is csak szarul fogja érezni magát tőle, esetleg nem nagyon fog veled társalogni többet.
2015. márc. 12. 15:56
 2/2 anonim ***** válasza:

A fiúk nem így oldják meg ezt. Ha jobb akarsz nála lenni valamiben akkor tegyél érte és álj neki edzeni! Gyakorolj és gyakorolj. Esetleg aha körülbelül egy szinten álltok akkor elmondhatod neki hogy barát mellett riválisként is tekintesz rá. De ha jó akarsz lenni akkor küzdj meg érte. Ha őt nem is sikerül beelőznöd akkor is jobb leszel.

Nekem is volt egy barátom aki egyben a riválisom is volt mindenben. Azt vettem észre hogy mikor külön utakra vitt az élet és nem volt ott az a nyomás hogy jobbnak kell lenni a másiknál (csak szórakoztató rivalizálásból) akkor mindenben megcsappantak az eredményeim.

Vezéregyéniség, ha te is az szeretnél lenni ahoz jó szónoklati képesség kell. Sokszor nem az számít hogy mit mondasz az embereknek hanem hogy hogyan mondod. És itt ne tisztességtelenséget érts. Ezeket kell megtanulni és kiállni a dolgokért. Helyesebb, szerintem itt nem lehet 15 évesen akkora különbség. Esetleg próbálj meg többet adni magadra, és ez rögtön a népszerűségen is dobni fog egyet. Izmosabb és jobb sportember, ezeken könnyen lehet segíteni. Egyszerűen edz többet ahogy időd engedi.

De ne azért akarj jobb lenni hogy legyőzd, hanem azért akarj vele megmérkőzni hogy lásd hogy jobb lettél-e. Ez nagyon fontos!

Sok sikert kívánok!:)

2015. márc. 12. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!