Más is nehezen éli meg, hogy újra minden nap be kell járni az irodába?
Korán kelés, állandó időhiány, az utazás és a többlet készülődés miatt 2,5 óra vész kárba nap mint nap, ráadásul egy bizonyos.. Élethelyzet miatt kellene nagyon az a napi 2,5 óra.
Egyáltalán nem hiányzott pedig munkaidőben a társaság, sőt, a zajos open office-ban, ahol ráadásul állandó a járkálás is, mindent lehet, csak koncentrálni nem.
Most lehet, hogy engedni fognak heti 1 napot (azért annak is örülnék), de még közel se biztos.
Engem nem zavar, hogy otthon dolgozok. Tanulni és házimunkát végezni is szoktam otthon, egyáltalán nem csupán a pihenés színtere.
Azonban az zavar, hovy 1 órával kevesebbet alszom, fél órával kevesebb sport és fél órával kevesebb minden másra. Az is zavar, hogy zajban kell dolgozni, járkálásban. Elméletileg mindenki más. Én csak csendben tudok koncentrálni....
3 hónapig voltunk otthon, előtte nem sokkal korábban dolgoztam otthonról, előtte munkát kerestem, otthon tanultam.
Ez valóban nem könnyíti meg a visszaállást...
Nem beszélgetni megyek be, szocializálódni untig elég a szabadidőmben.
Nem élem meg nehezebben, sőt...
A heti egy home office is problémás.
Igaz én vezető vagyok, nekem jobb bent
11
Egy kb 50%-os arány szerintem is ideális, mert megvan az utazási idő spórolása, az otthon csendje, nyugalma, de a kötelékek kialakítása is, a meetingeknek is van tere.
Bár amennyit jelenleg utaznom kell és amennyire nem érzem jól magam, a 100% home officet is imádnám a vírusra hivatkozva. Nekem azért munkatársakból általában elég a Teams, és ott vannak a barátok szabadidőben
Amúgy a legtöbb ismerősöm, akik még home officeban vannak a vírus miatt, ők általában szeretik..
No lássuk:
-1 órával több alvás
-Tömegközlekedés és idegesítő utasoktól mentes reggelek és délutánok
-Értelmetlen, semmitmondó beszélgetések szintén értelmetlen, semmitmondó kollégák közt
-Otthoni teendők 50%-ban letudva vs estébe nyúló, végeláthatatlan teendők este
-Van időm és energiám edzeni vs nincs, amikor be kell járni
Nem, nem hiányoznak a kollégák, pont lesz*rom őket. Nem barátkozni meg jópofizni járok be dolgozni, hanem pénzt keresni. Soha nem választanám a bejárást a home office-al szemben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!