Más is nehezen éli meg, hogy újra minden nap be kell járni az irodába?
Korán kelés, állandó időhiány, az utazás és a többlet készülődés miatt 2,5 óra vész kárba nap mint nap, ráadásul egy bizonyos.. Élethelyzet miatt kellene nagyon az a napi 2,5 óra.
Egyáltalán nem hiányzott pedig munkaidőben a társaság, sőt, a zajos open office-ban, ahol ráadásul állandó a járkálás is, mindent lehet, csak koncentrálni nem.
Nem.
Mondjuk en nem dolgoznek olyan helyen ahova 2 ora kell eljutni.
Nem. Én szívesebben dolgozom bent, mint otthon minden nap. Nagyon egyhangú mindig otthon lenni. Sokkal jobb, ha mindennek megvan a maga külön helye és ideje.
Meg nem vagyok beteg, aki csak egyedül otthon érzi jól magát.
8
A stílussal van bajom, mint például a 7-esé...
Nálunk 2 hónapig volt otthon dolgozás csak. Rossz volt visszaállni, főleg, hogy rájottem, hogy tök fölösleges bejárnom, mindent meg tudok csinálni itthonról.
Gondolom minél többet dolgoztál otthon, annál rosszabb érzés lehet.
Nálunk páran megtartottak heti 1-2 nap home officet pont ezekre hivatkozással. Nálatok nem lehet rákérdezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!