Miért néz folyton engem a főnököm? Mondjam neki hogy zavar?
Így elég jól el tudunk beszélgetni, szeret engem mert mindig megcsinalok mindent. Normális amúgy nem hiszem hogy akarna valamit.
1x már mondta hogy nagyon szépek a szemeim és mindig néz de folyton máshova nem is nez. Miért csinálja ezt?
Ebből szokott az következni, hogy szépen rádmozdul a nagy nézegetés közben.
Volt alkalmam végignézni ilyet kétszer is (nem velem történt).
2#
Engem érdekelne,el tudnád mesélni hosszabban?
2. vagyok.
Mindkét esetben közvetlen kolléganőmre mozdult rá a főnök. Igazából csak annyi volt a kettő között a különbség, hogy az egyiknél a kolléganő egyből le is rázta, a másik meg tette magát, hogy őt hogy utálja a főnök, mindig plusz munkát ad, bent kell maradnia munkaidő után, stb. Mikor a vak is látta, hogy egyébként mire megy ki a dolog. Közben meg ő is akarta, rázta magát, rakta ki a ciciket meg játszotta az agyát.
Egyébként nekem édes mindegy ki mit csinál munkaidő után, csak nem munkahelyen kéne üzekedni, meg azt annyira nem csípem, mikor a főnök macájának mindig igaza van akkor is ha akkora hülyeséget mond, mint egy ház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!