Titeket nem visel meg, zavar, hogy egy hete még rosszul voltam a 35 fokos hőségtől, most meg vagy 15-20 fokot hűlt az időjárás, folyton esik, hideg van?
A kedvem is rossz emiatt, meg folyton fázom, sötét van. Kb. be kellene tüzelni már estére, reggel meg a télikabát is elkelne.
Esküszöm, hogy ez egy novemberi, februári időnek felel meg. Alig egy hete még nem bírtam elviselni a hőséget, meg szédelegtem, fájt a fejem a dögmelegtől.
Nem is látok esélyt, hogy enyhülne valamelyest az idő.
Előbbi nem viselt meg, imádom a nyarat!
A mai viszont igen, gyűlölöm az ilyen putri időt. :( Még a hideg egy dolog, de ez az özönvíz....
Azért ez túlzás 😃
Mondjuk itt 16 fok van. Ez pólós-hosszú nadrágos időnek számít nekem. Főleg ilyen brutális párában, szél nélkül. Érződik kb 20 foknak is. Lehet nálatok más a helyzet.
Egyetértek veled kérdező,egyik időjárás sem jó, a forró 35 fok sem,de most hogy ilyen sokat hűlt,és borús és esik sokszor,ez is szörnyű. Valahol a kettő között a tökéletes.de semmiképp nem a felhős időjárás,utálom,mikor be van borulva az ég,tele nyamvadt felhőkkel.
Amúgy sem jó,ha nincsen átmenet,hanem hirtelen megváltozik az egész.
Amúgy sem jó,ha nincsen átmenet,hanem hirtelen megváltozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!