16-17 Celsius fokos homerseklet mennyire szamit hidegnek igy oktoberben? Vekony kabat/vastag pulcsi?
Figyelt kérdés
Elnezest, ha rossz a kategoria, nem tudom, hova rakjam az idojarast.2013. okt. 28. 15:44
1/2 anonim válasza:
Ahogy te érzed. Minden ember más.
Van, aki rövid gatyában és pólóban mászkál, mások csizmában meg nagykabátban.
2/2 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem hideg a 16-17 fok. Októberben sem és az év más szakaszában sem. Én tökre bírnám ha pl.:augusztusban is csak 16-17 fok lenne rekkenő hőség helyett.Nekem ez az idelis hőmérséklet. Nemhogy pulcsi vagy kabát, de én rövidujjba, vagy ritkán akár atlétában és félmeztelenül is remekül érzem magam ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!