Mit tegyek, ha egy percet se bírok tovább a jelenlegi munkahelyemen?
Egy korábbi munkahelyemen egy személyiségi zavaros kolléga és az igen monoton munka miatt nem bírtam tovább, fel is mondtam a semmire, amikor már azt hittem, az irodaablakon fogok kiugrani...
Jelenleg az a fő gondom, hogy nem igazán az a munkám, mint amire felvettek. Ezen kívül nem vagyok rendesen bejelentve. Ezen kívül ígértek home office-t, de mégsincs és 2 órát utazom. Ezen kívül káosz, megbecsültség hiánya, nem az én társaságom stb.
Ti is voltatok már ilyen helyzetben?
Fogok tudni a jelenlegi helyzetben váltani?
Adott esetben hogyan ne tűnjek túlképzettnek valahol?
# 6
Igen, tudom, de itt is kiszolgáltatott vagyok.
Rizikós maradnom is.
Ha a gazdasági helyzet úgy hozza, akkor bármikor visszatesznek 20-30 órába. Arról nem is beszélve, hogy ha elkapom a vírust pl, akkor vagy betegen dolgozom otthonról, vagy bevételkiesés...
A szakmámban elhelyezkedést már feladtam.
14-es naiv vagy, de nagyon, perpillanat 142 helyre jelentkeztem az elmúlt 1,5 hónapban(nem csak netes hirdetések), 3 szakma 1 érettségi illetve B kategóriás jogsi, sehova nem vesznek fel, 30-hely nem válaszolt még, a többi vagy betelt,vagy eleve nem is valós álláslehetőség volt hanem csak ilyen felmérés szerű, illetve 11-hely a hirdetés feladása után megszűnt de a hirdetés még mindig él.
A lakóhelyem (megyeszékhely) kb 150 Km-es sugarában már nincs olyan hely ahova jelentkezhetnék.
14-es vagyok: Előpször is, *nyilvánvalóan, és nem nyilvánosan. Bocsánat!
16-osnak: érdekes. Budapesten az egyik barátom július elején kezdett az új munkahelyén. Azóta megkeresték két másik ajánlattal, most volt az interjúja az egyiknél, mert a kérdezőhöz hasonlóan ő is utálja a jelenlegi munkahelyét.
17
Gondolom neki van szakmai tapasztalata valami kelendő szakmában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!