Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan mondjak fel?

Hogyan mondjak fel?

Figyelt kérdés
Egy nagyon gáz kocsmában dolgozom (mindennapos a verekedés, ordítozás, lopás), irreálisan magas óraszámban, kevés pénzért. A főnök viszont nem rossz arc, és épp tervezi, hogy nyit egy kis büfét, oda felvenne, csak december 31.-ig kellene itt kibírnom, ha minden igaz, hallottam már olyan pletykát is, hogy abból nem lesz semmi. Most mehetnék egy olyan munkahelyre, ahol egyedül dolgozhatok (nem kiszolgálás), rugalmas időbeosztással, 1000 forintos órabérért. Fix munka, azonnal kezdhetnék is. Ma és holnap dolgozom a kocsmában, utána két szabadnap jön, de őszintén szólva csütörtök reggel nem akarom már felvenni a munkát. Mit tegyek? Hogy mondjak fel, hogy ne kavarjak össze mindent? Nem akarok senkivel kitolni, nem barátkoztam sem a főnökkel, sem a kollégákkal, de nem szeretném, ha valaki emiatt szívna.
2020. okt. 18. 07:12
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:

Nem kell mondanod semmit. Ma este elviszed a kulcsot, mondd meg neki, hogy holnaptól nem tudsz jönni. Kész. Semmi köze hozzá, hogy miért nem, nem kell magyarázkodni. Tenni nem tud semmit, max beszól valamit, de nem kell vele törődni.

Amúgy unokahúgom is tök ilyen jóhiszemű, az tapos át rajta, aki akar. Ő egy kisboltban dolgozott így, de jobban megszívta, mert 2 hónapig dolgozott ott, és csak 4 napra volt bejelentve, neki határozatlant ígértek. 80 ezerrel tartozott neki a pasi, persze kifizetni nem akarta. Ez a dinnye meg csak fél év után említette nekem, hogy mi történt, mondtam neki, azonnal szólnia kellett volna, aztán intézkedtünk volna, hogy az ilyen gané vállalkozó megkapja a magáét.

2020. okt. 19. 09:05
 22/50 anonim ***** válasza:
na mi lett?
2020. okt. 21. 15:16
 23/50 A kérdező kommentje:
Nem tudtunk beszélni. Vagy rohan, vagy van itt valaki, és négyszemközt szeretném intézni. Most rá fogok írni, mikor lesz 5 perce hogy beszéljünk négyszemközt, személyesen.
2020. okt. 22. 15:14
 24/50 anonim ***** válasza:
Hajrá! De írd nagyon nem megy, mert nincs 5 perce se akkor írd le azt is neki, hogy miért :D Akkor majd lesz :D
2020. okt. 22. 15:19
 25/50 anonim ***** válasza:
100%

Remélem elfogadtad az állást!!!

Ha nem éred el írd meg neki: ne haragudj én többször próbáltam ezt személyesen elmondani,de nem adtál rá lehetőséget, vállaltam egy másik állást, keress kérlek embert a helyemre, minden jót

2020. okt. 22. 15:21
 26/50 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés összefogja a gyk-sokat, mindenki neked szurkol!
2020. okt. 22. 15:25
 27/50 anonim ***** válasza:

Ne legyél már ennyire életképtelen! Írd meg neki sms-ben, hogy holnaptól már nem szeretnél itt dolgozni. Ne félj, egyből visszahív, ha pedig nem, akkor lelkiismeret furdalás nélkül távozol, mert ennyit értél neki. Hozzáteszem 100f-ot se meghaladó órabér után nem tudom mit vársz még. Értem, hogy korrekt akarsz lenni, de ez most nem az a szitu!

Szóval hajrá!

2020. okt. 22. 15:31
 28/50 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy kicsit életképtelen vagyok. Nagyon szoktam félni az emberektől (nem volt mindig így), és most attól félek, hogy meg fog haragudni, megutál, esetleg szavakkal vagy más módon bántani fog (nem sok esély van rá, de én pánikolok). Most meg akarom neki írni, hogy beszélni szeretnék vele négyszemközt, de még erre se vagyok képes
2020. okt. 22. 16:00
 29/50 A kérdező kommentje:
Bezzeg ha egy részeg disznót kell helyretenni, egyből nyitom a szám
2020. okt. 22. 16:00
 30/50 A kérdező kommentje:
Meg persze azt sem akarom, hogy most azért utáljanak engem, mert itt hagyok mindent, ès amúgy is gáz van
2020. okt. 22. 16:03
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!