Hogyan mondjak fel?
Nem kell mondanod semmit. Ma este elviszed a kulcsot, mondd meg neki, hogy holnaptól nem tudsz jönni. Kész. Semmi köze hozzá, hogy miért nem, nem kell magyarázkodni. Tenni nem tud semmit, max beszól valamit, de nem kell vele törődni.
Amúgy unokahúgom is tök ilyen jóhiszemű, az tapos át rajta, aki akar. Ő egy kisboltban dolgozott így, de jobban megszívta, mert 2 hónapig dolgozott ott, és csak 4 napra volt bejelentve, neki határozatlant ígértek. 80 ezerrel tartozott neki a pasi, persze kifizetni nem akarta. Ez a dinnye meg csak fél év után említette nekem, hogy mi történt, mondtam neki, azonnal szólnia kellett volna, aztán intézkedtünk volna, hogy az ilyen gané vállalkozó megkapja a magáét.
Remélem elfogadtad az állást!!!
Ha nem éred el írd meg neki: ne haragudj én többször próbáltam ezt személyesen elmondani,de nem adtál rá lehetőséget, vállaltam egy másik állást, keress kérlek embert a helyemre, minden jót
Ne legyél már ennyire életképtelen! Írd meg neki sms-ben, hogy holnaptól már nem szeretnél itt dolgozni. Ne félj, egyből visszahív, ha pedig nem, akkor lelkiismeret furdalás nélkül távozol, mert ennyit értél neki. Hozzáteszem 100f-ot se meghaladó órabér után nem tudom mit vársz még. Értem, hogy korrekt akarsz lenni, de ez most nem az a szitu!
Szóval hajrá!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!