Munkáltatónak van köze ahhoz kinek a számlájára kérem a fizetésem? Jogi forum szerint oda kötelesek utalni ahova én kérem, semmi közük hozzá az kinek a számlája
Azt írják és ez van a céges szabályzatban is, a munkáltató a munkavállaló által megjelölt belföldi számlaszámra utalja a havi munkabért. Szó szerinti idézet.
Nincs ott hogy Kovács Pistikének csak Kovács Pistike számlájára utalhatnak.
Szóval ha én írásban leadom, hogy a fizetésem a mai naptól XY számlájára kérem (bárki is az az XY semmi közük hozzá) akkor oda kell utalniuk-nem?
30: szerintem erre rejszol... :-D
Mert nője tuti nincs neki! :-D
33: direkt kiszúrásból! De nem ismeri a mondást, hogy a kisegér ne húzogassa az oroszlán bajszát. :-D
Amúgy volt arra válasz, hogy kinek a nevén van az a másik bankszámla, amire állítólag nem hajlandó utalni a munkáltató???
"Amúgy volt arra válasz, hogy kinek a nevén van az a másik bankszámla, amire állítólag nem hajlandó utalni a munkáltató???+
Asszonypajtás nevén. El is mondtam. De mint írtam senkinek a világon nincs köze hozzá kinek a nevén van.
És ha én a babtista egyháznak akarom adni az egész bérem, mert úgy döntök, ebbe az atyaúristen nem szólhat bele-nemde?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!