Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen foglalkozású embereket...

Milyen foglalkozású embereket éri a legtöbb atrocitás?

Figyelt kérdés
2020. okt. 16. 20:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Jegyellenőr
2020. okt. 16. 22:04
 12/18 anonim ***** válasza:

Prosti, utca sepregeto, takarítók, ellenőr, telefonos ugyfelszolgalat, kasszas, gyors éttermi eladó (Mc, BK, KFC)

De sajnos a vendéglátósokat is éri ( mikor oda kuncog hogy,nekem van dimlomam, te meg "csak ennyire" jutottál kua idegesítő pedig van diplomám de nem éreztem jól magam benne, a vendéglátas az én igazi terepem)

2020. okt. 16. 22:32
 13/18 anonim ***** válasza:

Aki Nightwish koncertet nez, amikor az apja mast akar nezni :)

[link]

2020. okt. 17. 04:40
 14/18 anonim ***** válasza:
Azért az kemény, ha valaki egy éttermesnek azzal henceg, hogy neki diplomája van, nekem is van diplomám, de például takarító személyzetnek a folyosón mindig megadom a tiszteletet és én köszönök először nekik mivel, én vagyok a fiatalabb és mindig kedvesem visszaköszönnek.
2020. okt. 17. 08:14
 15/18 anonim ***** válasza:
Úgy általában azokat, akik emberekkel foglalkoznak. Orvos, nővér, mentős, eladó, pincér, pultos, ügyfélszolgálatos, ügyintéző, stb. Minél több emberrel foglalkozik, annál több atrocitás éri az illetőt.
2020. okt. 17. 08:42
 16/18 anonim ***** válasza:
Tanár (ha cigányok járta iskolában tanít)
2020. okt. 17. 14:09
 17/18 anonim ***** válasza:
Buszvezető
2020. okt. 17. 19:37
 18/18 anonim ***** válasza:
Katona.
2020. okt. 17. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!