Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Titeket is ért atrocitás ezen...

Titeket is ért atrocitás ezen az oldalon?

Figyelt kérdés
Folyamatosan olvasom, hogy privát üzenetekben zaklatnak embereket. Engem is betaláltak már, szóval elhiszem, hogy van ilyen. Állandóan trollok írkálnak a kérdésekhez, illetve rengeteg kötekedni akarnak. Egyik barátnőm is nagy gyakoris, és azt mondta, hogy öltözködési tippeket kért, erre leugatták a súlya miatt. Ez mire jó amúgy? Itt tényleg ez a szint? Az állatok topikban megkérdezte valaki mi a kedvenc kutyafajtánk. Erre leírtam normálisan melyiket szeretem, erre lepontoztak. Wtf?! Egy teljesen ártalmatlan kérdés és válasz volt. Rengetegszer szembesülök ezekkel. Bónusz: Rám írt egy random ember, hogy fizetne nekem a szexért. Pedig én csak arra a kérdésre válaszoltam, hogy: Melyik színész néz ki jobban? ...... Ennyi itt a frusztrált ember vagy mi? Nektek van hasonló sztoritok?
2020. szept. 19. 19:42
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Off: Most látom volt egy hasonló kérdés lejjebb. Ne kövezzetek meg, teljesen random jött!
2020. szept. 19. 19:43
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát,sajnos igazad van.

Én is nagy gyakoris vagyok,és tényleg ez van.

De én próbálom ezeket figyelmen kívül hagyni.

2020. szept. 19. 19:48
 3/21 Thunderfairy ***** válasza:
100%
Ne válaszolj kéretlen privát üzenetekre. Egyszerűen töröld az üzenetet.
2020. szept. 19. 19:51
 4/21 anonim ***** válasza:
5%
Lepontoztak? Úristen, mekkora atrocitás ért! Ne haragudj, de tényleg.
2020. szept. 19. 19:51
 5/21 anonim ***** válasza:
25%

Egyébként nagyon sok troll,vagy pedig elme beteg kérdés is van.

Én "ismerek" egy beteg, szellemileg fogyatékos kérdezőt.

De ez még nem minden!

De a modik is szemetek néha,mert néha random kérdéseket (pl.hogy megehető e ez az étel) átpakolnak a humlr kategóriába.

2020. szept. 19. 19:53
 6/21 A kérdező kommentje:
4-es te is tipikus kötekedő vagy. Pont erről beszélek. Légy kedves mégegyszer elolvasni a kérdést. Értelmezd, majd válaszolj! :)
2020. szept. 19. 19:53
 7/21 anonim ***** válasza:
93%
Akivel nem akarsz levelezni, azt letiltod. A pontozásnak meg ne tulajdoníts a kelleténél nagyobb jelentőséget. Élőben sem csak akkor mondod el a véleményedet, ha mindenki egyetért veled.
2020. szept. 19. 19:54
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez itt ilyen. Én is kaptam sokszor privátban beszólást, aminek vagy volt köze a témához, vagy csak random valamit írtak. A legfurább az volt, aki a saját székletéről küldött több válaszomra is privátot úgy, hogy nem is válaszoltam neki.
2020. szept. 19. 19:57
 9/21 anonim ***** válasza:
92%
A beszólogatás, kötekedés egyfajta frusztráció vagy kisebbrendűségi komplexus levezetése. Sok ilyen van, van amikor kétségbeesett helyzetben lévő illető kér segítséget és csakazértis elkezdik piszkálni a kötekedők.
2020. szept. 19. 20:01
 10/21 anonim ***** válasza:
92%
Privátban írogattak már hülyeségeket meg sértő dolgokat, igen. Elég sokszor.
2020. szept. 19. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!