Titeket is ért atrocitás ezen az oldalon?
Nekem a kedvenceim az olyan típusú lepontozások, hogy "Mi a kedvenc ételed?"
Beírsz egy teljesen hétköznapi dolgot, tehát nem abszurditást és jön a "Nem hasznos" :D:D:D
Tojni bele Kérdező, ne szívj semmit mellre, ide szórakozni járunk!:)
Aki meg privátban írogat és nem tetszik, azt tiltsd le és annyi!
Magadban meg könyveld el, hogy milyen szánalmas és te mennyivel különb ember vagy!
#11vagyok
MIÉRT KELLET LEPONTOZNI?! ez az igazság sajnos.. :(
Mocskos magyarok? :D
Akkor te nyilván cigány vagy és ezzel a megnyilvánulásoddal máris megkaptad a választ!
Hát persze!
Én meg zulukaffer!
Megnéztem az üzeneteimet és szerencsére kevés sértő üzenetet kaptam (eddig).
Inkább mindenféle ismerkedős, fétises ember talál be, volt aki többször is elküldte ugyanazt az üzenetet, csak nyilván más kérdés alatt :D
Na de a kedvenceim: "Egy 50 kilós gyerekből kigyurtam magam 100 kilósra. Nem az akarat hiányzik belőlem te retardalt." meg "Szerintem te vagy egy akarat gyenge sunci hogy itt töltöd az időd a gyakorim".
Akadt, aki s*ggfej volt, az ilyennek vagy visszavágok, vagy egyszerűen ignorálom, mikor, hogy. De nem jellemző.
Viszont rengeteg itt az adok-kapok a beírók közt, sajnos sok a troll, a frusztrált ember, aki itt éli ki magát, és a való életben lehet, hogy egy gyáva nyúl, vagy uncsi az élete.
Privátban is volt, aki rámírt, de csak kérdezett valamit, párszor eldumáltunk, meg valaki ismerkedni is akart, de nem szorgalmaztam a dolgot. Tehát semmi probléma nem volt eddig.
A Facebookon sokszor még durvább a helyzet, mint a GYK-n. . Én ott nem vagyok fenn, egy családtagom igen, és mikor ő belép, bele szoktam lesni, Hát, durva. Híroldalakon, pl. Blikk, hogy mi megy...kötekedés ezerrel. Van, aki arra is veszi a fáradtságot, hogy ismeretlen emberek profilja után szaglásszon, és személyeskedésbe fogjon, cikizze annak a a családját pl. Lefogadom, hogy vannak fizetett trollok is. Undorító. De hát, a neten ezzel is szembe kell nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!