Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Titeket is ért atrocitás ezen...

Titeket is ért atrocitás ezen az oldalon?

Figyelt kérdés
Folyamatosan olvasom, hogy privát üzenetekben zaklatnak embereket. Engem is betaláltak már, szóval elhiszem, hogy van ilyen. Állandóan trollok írkálnak a kérdésekhez, illetve rengeteg kötekedni akarnak. Egyik barátnőm is nagy gyakoris, és azt mondta, hogy öltözködési tippeket kért, erre leugatták a súlya miatt. Ez mire jó amúgy? Itt tényleg ez a szint? Az állatok topikban megkérdezte valaki mi a kedvenc kutyafajtánk. Erre leírtam normálisan melyiket szeretem, erre lepontoztak. Wtf?! Egy teljesen ártalmatlan kérdés és válasz volt. Rengetegszer szembesülök ezekkel. Bónusz: Rám írt egy random ember, hogy fizetne nekem a szexért. Pedig én csak arra a kérdésre válaszoltam, hogy: Melyik színész néz ki jobban? ...... Ennyi itt a frusztrált ember vagy mi? Nektek van hasonló sztoritok?
2020. szept. 19. 19:42
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
61%

1) egy gimis osztálytársam hülyeségéről írtam ki egy kérdést anno és valami ritka alpári stílusban írt válaszokat kaptam. Lekicsinylőek, szándékosan kötekedők voltak, és értetlenek is, és a végén én lettem a rossz:)

2) már nem is számolom hányszor járok úgy, hogy válaszolok, majd később egyszer csak jön egy tag, aki gyönyörűen és végig követhetően lepontoz minden egyes választ.. a jókat is beleértve természetesen. Eleinte zavart, de már beletörődtem, hogy vannak ilyen szerencsecsomagok, akik ilyenekben lelik meg a lelkibékéjüket.

3) sulikezdéses kérdés után kaptam pár érdekesebb üzenetet. Leírtam, hogy már kész vagyok az évkezdésre, rendbe raktam a szobám, takarítottam, pakoltam, bevásároltam az egyetemre. És igazából ennyi elég is volt a 30+ -os hőseinknek, mert jöttek is az üzenetek sorban, hogy milyen kis ügyeske vagyok..

2020. szept. 20. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!