Végzettségtől munkahelytől munkakörtől függetlenül szabad megmaradni 1 éven túlmenően olyan munkahelyen ahol nincs emelés?
Figyelt kérdés
Egyértetek azzal az állítással hogy mindegy az embernek milyen végzettsége van milyen helyen milyen feladatkörben dolgozik mindegy hogy kis cég nagy cég hazai cég akármilyen cég-ha ott van az ember 1 éven túlmenően és nem kap semmi emelést-akkor onnan el kell menni?
Vagyis nincs mire várni ilyen helyen. Jó egy év eltelt emelés fel se merül-akkor csá. Keresni kel más helyet. Ezzel egyet lehet érteni?
2020. okt. 16. 14:50
11/16 anonim válasza:
Én eddig csak olyan helyen dolgoztam, ahol évente volt emelés, de azon a 3-5%-on amit ilyenkor adnak nem sok minden múlt. Lényeges előléptetést vagy magasabb emelést szerintem elég kétévente elvárni, évente nem valami realisztikus.
12/16 A kérdező kommentje:
", de azon a 3-5%-on amit ilyenkor adnak nem sok minden múlt. "
Na látod nálunk ilyen gond nincs mert nálunk még ez a 3-5% SINCS.
2020. okt. 16. 15:16
13/16 anonim válasza:
#6-tal egyetértek. Csak akkor lépj, ha már biztos, hogy van hova tovább lépned! Gazd.-i világválság van a világjárvány nyakára épülve, ne legyél most munkanélküli!
14/16 anonim válasza:
Nálunk szinte minden ev ugy kezdodik, hogy leulnek egyesevel a dolgozókkal es megbeszelik az uj munkabért. Utana szerzodesmodositas es ennyi. Jo mondjuk nálunk van 13-14.havi fizetes is. Korrekt ceg.
15/16 anonim válasza:
"Nálunk szinte minden ev ugy kezdodik, hogy leulnek egyesevel a dolgozókkal es megbeszelik az uj munkabért."
én is pont ezt várnám.
de nem ezt kapom.
16/16 anonim válasza:
Nálunk kérni kell az emelést, de ha kérünk, adnak. Eltöltöttem 5 évet úgy hogy vártam a csodát, hogy majd maguktól rájönnek hogy valamit adniuk kéne, de persze nem jöttek rá. Aztán vettem egy nagy levegőt, bementem a főnihez, és kértem. Adott. Megtanultam a leckét, azóta ha minden évben nem is, de másfél-kétévente megyek. És hol többet, hol kevesebbet, de valamit mindig kapok. Egyébként közel 20 éve vagyok egy helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!