Hogy kell béremelést kérni ha meg sem hallgatnak előre kijelentik hogy itt nincs és nem is lesz emelés?
Kismillió stratégia van a béremelés kérésre. Ezek arra épülnek érveljek miért is lenne érdemes a cégnek nekem emelést adni (és igen, még az is egy érv hogy vagy emel vagy elmegyek)
De mi van akkor ha még le se hajlandóak ülni velem (és senkivel se) tárgyalni erről? Ha előre kijelentik hogy itt nincs és nem is lesz emelés senkinek?
Akkor itt marad stratégia ami életképes?
Vagy csak az marad hogy kalap kabát?
ez a kérdés megkerülése és nem megválaszolása.
én ITT akarok emelést. mert közel van, és nem érné meg máshova menni többért ha a többletet elbenzinezem + az időről nem is beszéltem
ühüm. és valami nem mesekönyvbe illő megoldás?
majd egybites marika leáll sztrájkolni az én érdekemben? Még a sajátjában se merne. (miért nem? Mert kirúgnák azért nem!)
" mert jól számoltak."
szerintem is oka van hogy a cég nem emel sőt még beszélni se hajlandó róla. tudja az , hogy az itteniek úgyse mennek sehova.
Aztán néha téved, de az meg belefér. Néha azért csak elmegy ez az, na de 1-2 ember... az belefér. 90% marad.
Nem adnak és pont. Ezen nincs mit stratégiázni.
Fel kell mondani és kész.
De úgyse fogsz, mert ez az ezredik troll kérdésed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!