Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van akik szoktak munkaidőben...

Van akik szoktak munkaidőben inni?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy pl irodai munka, nem buszvezető véletlenül sem. Benn ültök, és unatkoztok pl.

2020. okt. 15. 14:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
gasztronómia, van munkatársam aki kiissza az üveg borok végét XD mondjuk ez szerintem egy szolidan kezeletlen kleptománia, mert simán csak megkérhetné a főnököt is, hogy ő is akar egy fröccsöt, nem csinál belőle ügyet.
2020. okt. 15. 15:31
 12/17 A kérdező kommentje:
10-es ha rugalmas a munkaidő, akkor nem járnál jobban ha pénteken tovább benn maradnál, és máskor előbb mennél haza? Ja és nálatok, hogy van a rugalmas, ha egyik nap előbb mész haza, akkor másnap tovább maradsz?
2020. okt. 15. 15:37
 13/17 anonim ***** válasza:
12es vagyok, úgy rugalmas a munkaidő, hogy 9-11 előtt bármikor kezdhetek és 3 után befejezhetem, ha kevés dolgom van és nem várok már semmit. Máskor (nem feltétlenül másnap) ha sok dolgom van és szükség van rám, akkor tovább maradok, akár 12 órázok is ha kell. Nem vezetnek róla leltárat, nem számolják el pontosan az időt, amíg minden feladat jól és határidőre el van végezve, addig bízik bennem a főnököm. Azóta már átálltam távmunkára, így még egyszerűbb beosztanom a napjaim. Ez a tech cégek és a startupok nagy előnye a konzervatívabb cégekkel szemben :)
2020. okt. 15. 15:42
 14/17 anonim ***** válasza:
9-11 között*
2020. okt. 15. 15:42
 15/17 anonim ***** válasza:

Igen. Építőiparban dolgozom, van hogy megérkezem a felújításra, és a főnök egyből pálinkával és borral kínál. Visszautasítani nem lehet. Berúgni viszont nem enged senkit.

Van, hogy a megrendelő is küldi nekünk pluszba a pálinkát/bort/sört.

2020. okt. 15. 16:57
 16/17 anonim ***** válasza:
nálunk szigorúan tilos, de dolgoztam már olyan helyen ahol a hét egy bizonyos napja mindig röviditallal indult ( ez külföldön volt)
2020. okt. 26. 20:10
 17/17 anonim ***** válasza:

Azt vettem észre, hogy a tanárok közül elég sokan isznak. Plusz, még az alap "melós" helyeken is. Kőművesek, kisebb méretű gyárak és hasonlók. Ahol most vagyok, ott az emberek majdnem fele piál. Miután elmegy a főnök, péntekenként eléggé berúgnak páran.

#13: Ez milyen szakma? :D Imádnám!

2020. okt. 27. 02:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!