Van akik szoktak munkaidőben inni?
Mármint alkoholt?
Nálunk van aki meg szokott inni nyáron egy-egy citromos sört.
Bizonyos szakmákban (építőipar, vagy vasúton talán a kocsirendezők között) gyakori, hogy (jó esetben enyhén) ittasan dolgoznak.
Én kutatóintézetben dolgozom, nálunk a doktorandusz dolgozók phd védése után szokott egy kis pezsgőzés lenni, ami jellemzően munkaidőben van. Egyszer szerveztünk a vezetőnek egy kis meglepi szülinapi bulit, akkor is elfogyott talán egy üveg pezsgő (20 emberre).
Igen, utolsó ilyen nálunk is van, de pl ülsz az irodában és úgy magadtól is.
Amúgy köszönöm, még jöhetnek válaszok
Ja igen, ünnepekkor (pl. karácsony) nálunk is van pezsgőzés, de akkor már nem ülünk le dolgozni. :)
1. voltam
Két ilyen munkahelyem volt eddig.
Egyik a közmunka, ahol szerintem nem kell részleteznem, hogy a meleg nyári napokon néha kiküldtünk a brigádból valakit sörért, és azt az egyik szünetben kényelmesen elkortyolgattuk.
Másik a könyvesbolt, ahol amikor valakinek szüli, -névnapja, vagy valami egyéb ünnepnap volt, akkor a hátsó helyiségekben (ahová csak a dolgozóknak volt bejárásuk) söröztünk, vodkáztunk, pálinkáztunk. Persze nem egyszerre, hanem váltogattuk egymást, hogy 1-2 ember mindig legyen a vevőtérben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!