Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért mondják, hogy sokkal...

Miért mondják, hogy sokkal nehezebb a vírus miatt mostanság munkát találni, ha folyton hirdetnek munkaközvetítők gyárakba?

Figyelt kérdés

Látom Facebookon szinte naponta, hogy az Adecco, MentonJobs, Prohumán stb... közvetítők hirdetnek, de néha egyenesen a cégekhez is be lehet jutni. Közben olvasom itt is, hogy valakinek hónapok óta nincs munkája, megyeszékhelyen sem. Itt Győrben akad azért meló, szállással is.

Akkor most mi a helyzet?

2020. okt. 14. 08:58
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
49%
Egyáltalán nem hihető!
2020. okt. 15. 12:04
 42/45 anonim ***** válasza:
Fellapoztam ma egy hirdető újságot, vagy 6-7 helyre keresnek embert, mind gyár, operátori vagy összeszerelői munkakör 8 általános végzettséggel...
2020. okt. 15. 12:11
 43/45 anonim ***** válasza:
44%
38! Ki mondta, hogy nem dolgozom? :D egyébként igen, a stíluson meg az agykapacitáson látszik, hogy nem tanulhattál túl sokat. Erre mondtam, hogy nem mindenki ugyanahhoz az életszínvonalhoz van szokva. Van aki megél 100.000-ből és van aki nem.
2020. okt. 15. 13:48
 44/45 anonim ***** válasza:
48%
Én egyetértek azzal, hogy baromi nehéz igazi munkát találni. Nekem baromi sok pénzembe fájt az, hogy ezt megtapssztaljam. Nyugat Magyarországon sokat jártam, és sok felé: alig volt vagy nem volt, vagy esetleg nem munkaadásra ment a játék, hanem másra. Most, a munkaadók kegyetlenül kihasználják hogy virus helyzet van, és tényleg oboá van rendesen. Egyszerűen undorító ez így ahogy van. A munkanélküliség megnövekedésével a bűnözés is megnövekedett, saját magam megtapssztaltam. Megnyugtatok mindenkit, külföldön most ugyan ez van, csak mivel ott ugye ott te külföldi vagy ki is használnak most Még jobban. Szóval óvatosan, és mindenkinek a legjobbakat, jó túlélést! Ne rabszolgásitsanak titeket véletlenül se! Óvatosan! Éljen a szabad világ és a szabadság!
2020. okt. 15. 14:44
 45/45 anonim ***** válasza:
65%

Utolsó! Nem tudom a világ másik pontjain mi van, de Ausztriában nincs ez. Rendesen be van jelentve mindenki (a vendéglátásban is, a postán is, mindenhol). Itt kifejezetten tilos túlórázni, ha pedig mégis muszáj, vastagon megfizetik. Nem tesznek különbséget vendégmunkás és ausztriai között, fizetésileg és bejelentésileg. Valóban annyira vagy bejelentve amennyit dolgozol. Itt is vannak persze kedvencek és olyanok, akiknek semmit nem kell csinálni, de az megszokott.

Az már csak mellékes, hogy adóban kb fele annyit vonnak le a jóval több fizuból, mint Magyarországon.

2020. okt. 15. 17:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!