Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért mondják, hogy sokkal...

Miért mondják, hogy sokkal nehezebb a vírus miatt mostanság munkát találni, ha folyton hirdetnek munkaközvetítők gyárakba?

Figyelt kérdés

Látom Facebookon szinte naponta, hogy az Adecco, MentonJobs, Prohumán stb... közvetítők hirdetnek, de néha egyenesen a cégekhez is be lehet jutni. Közben olvasom itt is, hogy valakinek hónapok óta nincs munkája, megyeszékhelyen sem. Itt Győrben akad azért meló, szállással is.

Akkor most mi a helyzet?

2020. okt. 14. 08:58
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
93%
10 bármennyire is nem hiszed el,a gyári munkára sem alkalmas mindenki!! Nem vagyunk egyformàk.
2020. okt. 14. 10:00
 12/45 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb álláshirdetés nem valós "Békeidőben" sem, hanem csak statisztikai jellegű, jelentkezel de van hogy nem is válaszolnak. Nálunk a városban 3 cégről tudok akik adtak fel állás hirdetést de véletlenül se szándékoznak senkit felvenni... Ők 100% hogy nem vesznek fel senkit.

Jelenleg meg, szinte csak elvétve látok valós hirdetéseket...

Mellesleg igen,a legtöbb helyen mily meglepő nincsenek gyárak 50-de akár 100Km-es körzetben sem, ahol meg van rémálom árakon mennek az albérletek,de ha találsz olcsót akkor is gáz helyen benn a gettóban.

2020. okt. 14. 10:03
 13/45 anonim ***** válasza:
0%
11. Dehogynem azt még egy majom is tudja. Ne legyél lusta, pénz kell mindenhez. Ne játszd meg magad.
2020. okt. 14. 10:16
 14/45 anonim ***** válasza:
86%

Más munkakörökben is vannak nyitott pozíciók, engem most kerestek meg szakmámban egy jobb lehetőséggel.

Viszont van, akinek nehezebb lett a helyzete, mert az ágazat, amiben eddig dolgozott, el lett kaszálva. Az sem mindegy, melyik térségben keres valaki munkát.

2020. okt. 14. 10:17
 15/45 anonim ***** válasza:
93%
13 Monotóniatűrés, kézügyesség mond valamit ? Sokan ezen buknak el pl.
2020. okt. 14. 10:18
 16/45 anonim ***** válasza:
94%

Aham, és akinek eleve ízületi problémái vagy más problémái vannak a lábával, esetleg csak egy kézzel rendelkezik?

Ők nem alkalmasak gyári munkára, ahol állni kell és a kezet kell használni.

2020. okt. 14. 10:19
 17/45 anonim ***** válasza:
91%
13, én egyszer elvállaltam raktárban munkát régebben, mert kellett a pénz, 2 hét alatt megfáztam, mert rosszul volt beállítva a fűtés, az egyik felén nyári hőség, a másik fele fagyasztó, és egész nap menni kellett az egész épületben, nem tudtál jól felöltözni. Illetve úgy állt a por, hogy köhögtem/tüsszögtem tőle. Ott pl. ez volt, ilyen helyre még egyszer nem mennék el, csak ezt nyilván nem reklámozzák. Mellesleg a munkavédelmi törvény miatt rájuk lehetne küldeni egy ellenőrzést, mivel a dolgozók egészségét veszélyeztetik, de nekem nem érte meg foglalkozni vele, mert még próbaidő alatt kaptam jobb lehetőséget, és felmondtam.
2020. okt. 14. 10:24
 18/45 anonim ***** válasza:
9%
Kifogás az mindig van. Akarni kell csak. Ha nem lenne mit enni akarnátok.
2020. okt. 14. 10:53
 19/45 anonim ***** válasza:
94%

18 Persze,hihető ha valakinek nincs mit enni hirtelen elmúlik az ízületi gyulladása hogy mehessen 12 órát állni....

Arra nem gondolva,hogy ilyen munkától csak rosszabbodik a betegsége állapota.

2020. okt. 14. 10:57
 20/45 anonim ***** válasza:
93%
Ha nem lenne mit ennem, akkor sem mennék el még egyszer egy poros raktárba dolgozni, mert megbetegítenek a munkakörülmények, ha rájuk küldök egy munkaügyi ellenőrzést, akkor meg lehet, hogy azért nem lesz munkám, és másoknak sem. Van más alja munka is kényszerhelyzetre.
2020. okt. 14. 11:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!