Jót akarnak ezzel, vagy csak egyszerűen nem akarják, hogy ott dolgozzak?
2020. május óta sajnos munkanélküli vagyok. Békés megyében, egy kis városban élek albérletben a párommal. Nagyon szeretnék dolgozni, volt már pár próbálkozáson, de sajnos nem sok sikerrel. Idáig.
Most a múlthéten kaptam egy lehetőséget itt helyben egy nagy vállalkozásnál, mint pénzügyi ügyintéző. (Végzettségem meg van hozzá és a tapasztalatom is)
Nekem ezzel az egésszel semmi problémám nincs is, tetszik a munka, a környezet, stb., viszont a "munkatársaim", pontosabban 2 hölgy, akikkel együtt dolgoznék az irodában azt ecsetelik folyamat, hogy ha tehetem menjek el innen és ne fogadjam el az állást. (Jelenleg még próbaidőn vagyok) Azzal indokolják, hogy itt mindig minden változik és innen menekülni kell, mert idegileg kikészítenek. Nem nézik munkának az irodai munkát a vezetők.
A főkőnyvelő egyébként aki ezt ecseteli nekem, hogy ne vállaljam el, illetve ha tehetem.menjek mashova, stb., pedig ő volt az pont, aki pár nappal ezelőtt még úgy döntött a vezetőkkel, hogy én vagyok a legalkalmasabb.(egyébként ő is most mondott fel nemrég, januárig marad)
Szóval nem értem, hogy ezt jó/rossz szándékból csinálják, illetve, ha ő úgyis elmegy januárba, miért nem mindegy neki, hogy én hogy fogom bírni...
Van olyan munkatarsam aki 12 eve mondogatta hogy innen el kell menni, jobb helyet keresni
Nemhogy itt maradt nyugdijig, de meg a fia is ennél a cegnel kezdett el dolgozni.
Erről ennyit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!