Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Álljak ki a kolléganőmért...

Álljak ki a kolléganőmért vagy ne?

Figyelt kérdés
Kollégámmal akivel egy szobán osztozunk nagyon meg van fázva, a főnökünk meg nagyon haza akarja küldeni, szabit akarnak vele kivetetni. Én ezt ellenzem, mondtam hogy tőlem maradhat, és akar is maradni.
2020. okt. 7. 11:08
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Jah munkatársnőm, de tényleg kell albit fizetnie, itt vagyok vele egy légtérben
2020. okt. 7. 11:48
 12/14 anonim ***** válasza:
89%

Nem lehet tudni manapság sajnos,hogy covid,vagy megfázás.

Lehet rajta átmegy egy takonykórral,rajtad tünetmentesen,de egy időst megfertőzől.

Felelőtlenség nagyon!

2020. okt. 7. 13:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Egynemüek vagytok?
2020. okt. 9. 21:17
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű már megoldódott 3 nap alatt a dolog, de azért leírom a véleményem.

A munáltató rendelkezhet a szabadság egy részével. Te ez ellen semmit nem tudsz tenni. Nem rajtad áll a dolog. Ha maradt még szabadsága akkor az fizetett, tehát nem pénz nélkül lesz otthon. Nem is érdemes ennyi miatt magadra haragítani a főnöködet.

Amúgy meg mással is találkozik a kolléganőd, ha nem sima nátha akkor őket is megfertőzheti. Pl mosdó és konyha közös használatakor. Nem akarják hogy több ember kiessen egy beteg miatt. Nem feltétlenül a koronára gondolok, hanem pl influenza akkor is. Nem tudhatod hogy miért beteg. Ha fiatal akkor valószínű gyengébb tünetei lehetnek. Ettől félhet a főnököd.

De nincs beleszólásod, akkor se ha egy szobában vagy vele. Tetszik vagy sem az alkalmazottaknak nem osztanak szavazati jogot ha a döntésekről van szó.

2020. okt. 10. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!