Miért csinálta ezt a kolléganőm?
Figyelt kérdés
Nagyon jó barátnők lettünk az egyik kolléganőmmel, munkahelyen kívül is összejárunk. Ő mindkettőnkkel jóban van,vele közelibb, inkább baráti viszonyban, velem valamivel felületesebben. Pár napja melóban odajött hozzám, és kifejtette, hogy mennyire örül ennek, de elejtett pár lehúzó megjegyzést is a csajról. Mi lehet vajon emögött? Én bírom mindkettőt, nekik viszont elképzelhető, hogy volt valami konfliktusuk korábban, vagy valami miatt féltékenykednek egymásra?#munkahely, barátság, nők
2020. szept. 16. 19:42
1/10 A kérdező kommentje:
Elnézést, kimaradt egy mondat az elejéről: Egy másik csaj az, aki odajött kicsit szurkálni azt, akivel nemrég összehaverkodtam :)
2020. szept. 16. 19:45
3/10 anonim válasza:
Vigyázz, tesztelni akar: kíváncsi, hogy visszamondod-e neki.
4/10 TR75 válasza:
Szerintem mindkettő lehet, amit az előzőekben mondtak. Hasonlóan az első válaszhoz, talán szét akar választani titeket. Szóval én azt mondom, csak óvatosan, ha úgy gondolod, inkább próbáld meg valahogy lekoptatni.
5/10 A kérdező kommentje:
Én bírom mindkettőjüket, egyiket sem szeretném lekoptatni. Viszont ha bajuk van egymással, akkor hagyjanak ki belőle :)
2020. szept. 17. 16:57
6/10 anonim válasza:
nekem is van két olyan jó havernőm akik egymásra fújnak a másik háta mögött, pedig mindkettő vicces, kedves nő, én nem értem, mit nem bírnak egymáson.
7/10 A kérdező kommentje:
Hát ők ketten elég nagy barinők látszólag :) Közben meg ilyeneket csinálnak.
2020. szept. 19. 13:33
8/10 anonim válasza:
Te maradj semleges, hiszen mindkettőt kedveled.
A kérdésedből azt veszem ki, hogy csak az a bajkeverő, aki odajött hozzátok. Ha bármelyikük is arra utalna, hogy hanyagold a másikat (nyomás indok hiányában, amit Te nem úgy látsz), Te ne állj kötélnek és Téged ne akarjon egyikük se bevenni kettőjük csatájába. Tagadd meg a közreműködést, mondd azt, hogy Neked nincs a másikkal bajod.
9/10 A kérdező kommentje:
Igyekszem, mert itt valami drámácska lehet a háttérben.
2020. szept. 20. 11:34
10/10 anonim válasza:
mert ilyen kétszínű senki. Mint az alap ribik . Irigy és bármikor átb.@sz téged is a hátad mögött.
Jegyezz meg vmit kislány:
Ha vki másrol akivel jóba van rosszat mond neked , garantált h rólad is rosszat mond másnak a hátad mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!