Álljak ki a kolléganőmért vagy ne?
Egyrészt a szabadság egy jó részével a munkáltató rendelkezik. Szóval elküldheti.
A kollégában meg lehetne annyi ész, hogy full betegen nem bent rontja a levegőt, hanem betegállományban/szabadságon otthon fele annyi idő alatt meggyógyul a többiek megfertőzése nélkül
És mi van ha egy szobába vagy vele?
Félsz hogy nem tudja fizetni a lakbért?
Érdekes, múlt évben 70fokos lázzal takonyfürdőben meg nem is szamár kecske szerű köhögéssel sem engedték haza sok dolgozót, maradjon csak, kell a munkája , ha elmegy ki van rúgva.
Most meg egy trüssz meg orci folyás és a főnök küldené is. Jó ez a covid, én úgy vélem, helyre teszi ezt a betegséges sztorit. Mondjuk ciki a tüdő gyuszi, de valamit valamiért..
Ha pár nap betegállomány akkora bérkiesést eredményez, hog veszélybe kerül a lakhatása, akkor szabadulj tőle mielőbb.
(Egyébként én úgy értelmeztem, hogy nem lakótárs, hanem a munkahelyen vannak egy légtérben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!