Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Bemennétek szokásos munkaidőné...

Bemennétek szokásos munkaidőnél másfél órával korábban hogy kihúzzátok a kukát, mert akinek dolga az közölte többet nem csinálja?

Figyelt kérdés

Akinek a dolga reggel a kukák kihúzása, az szóváltásba került a helyi nem ma barnult közösséggel. Kicsit megcsapkodták.

Másnaptól nem hajlandó kukát kihúzni noha gondokként ez az ő dolga lenne.

Bemennétek főnöki utasításra másfél órával korábban azért hogy kihúzzátok a kukát úgy hogy közötök a feladathoz semmi (irodai dolgozók vagytok)?

Vagy mondjam hogy nem és kész? Kockáztatva hogy másnap mehetek állás után?

2020. szept. 30. 12:27
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Nekem csak az furcaa hogy nincs meg kitiltva, es ha van, akkor hogy tud ujra es újra regisztrálni.
2020. okt. 1. 11:36
 22/29 anonim ***** válasza:
21: IP-hamisítással.
2020. okt. 1. 11:55
 23/29 anonim ***** válasza:
Errol en is tudok letezett letezik ilyen hely ahol a kukat ki kellett huzni. Irodai dolgozonak. En meg oda mondtam h nem kukat huzogatni jottem hanem irodai munkasnak. Ennyi erovel takarithatnam az irodat is kukat urithetnek stb. Nem kukas vok hanem irodista. Jobb helyeken ezt megoldjak a takaritokkal. Nincs benne a munkakori leirasomba mi alapjan osztana le?🙂kirug azzal h gizi nem tett eleget munkakori kotelessegenek, nem huzta ki a kukakat?🤣🤣vagy mi? Ha meg elvallalnam tobblet feladat ellatasa jogcimen fizesse ki eme nemes plussz tevekenyseget. Ja es biztositsa a vedoeszkozt is gumikesztyu maszk.
2020. okt. 2. 23:25
 24/29 anonim ***** válasza:
Marhara nem 😕
2020. okt. 4. 13:50
 25/29 A kérdező kommentje:

"a mi alapjan osztana le?"

Az alapján hogy nem a nyúl viszi a puskát, és nem a cég van rád szorulva, hanem neked kell a cég.

Ők találnak 100 másikat a helyedre-te találsz új helyet ha innen kib***tak?

2020. okt. 4. 14:13
 26/29 anonim ***** válasza:
Persze, tudjuk, ott, ahol te laksz, 100 km-es körzetben semmi más nem akad, csak gyári meló vagy közmunka éhbérért. És ez már a vírus előtt is így volt. :)
2020. okt. 4. 14:32
 27/29 A kérdező kommentje:

"100 km-es körzetben semmi más nem akad, csak gyári meló vagy közmunka éhbérért."

Mindig ugyanaz a hülye maszlag semmi szar duma. Más nem akadna: de AKADNA. Ha felvennének. És felvesznek? Nem.

Nyilván topmanagerként is el lehetne helyezkedni. Ha felvennének. És felvesznek. Nem.

Akkor van értelme ezt firtatni?

Ahova felvennének, azok a trágyamelók. Árufeltöltés stb.

Na kösz, oda meg én nem megyek.

2020. okt. 4. 14:37
 28/29 anonim ***** válasza:
De mégiscsak a cég van raszorulva hisz akkor nem lenne szuksege alkalmazottra🤣🤣nyul viszi a puskat?? Nos es ki a nyúl? Legyszives fejtsd ki 🤣mert sztem egy caros troger ceg sem teheti meg a dolgozoival csak aki hagyja. Tudod mit told ki a kukat. KFK ba meg 300 nettoert van kukas pozi nulla feleloseggel.
2020. okt. 4. 14:52
 29/29 anonim ***** válasza:
Bali fejezd be menj kukasnak jobban fizet plussz jact🤣🤣🤣🤣
2020. okt. 4. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!