Miért problémáznak az emberek, hogy másfél hónapnyi láblógatás (Home office) után vissza kell menniük az irodába és ténylegesen munkát kell végezni?
Home office-ban ugyanúgy dolgozni kell. Ha nem munkaidőben, nem munkaidőben, de valamikor meg kell csinálniuk.
Na meg vajon miért problémáznak, úgy ismered az emberiséget mint a létformát, ami imád dolgozni és reggelente utazni/bejárni munkába?
Ennél azért összetettebb a dolog. Szerinted mindenkinek olyan jó otthon? Minden megvan, stb?
Nézzél magadba. Nem lesz ez így jó.
Mert az emberek többsége alapvetően szereti a kényelmet és szeret panaszkodni. Ez a válaszokból is látszik. Volt, aki tök másra válaszolt és csak panaszkodott egyet.
Srácok, szerintem is kell dolgozni home office-ba, de azért a legtöbb helyen nem ugyanaz a szint ment, mint melóhelyen. Én is dolgoztam már otthonról, ég és föld volt a kettő és mérföldekkel lazább volt a home office. Ne adjuk már elő a hattyú halálát.
Azért, mert nem akarom, hogy napi 2 órám elvesszen reggeli készülődésre és utazásra. Én tanulok is munka mellett, az a napi 2 óra nagyon nem mindegy.
Én csendben bírok csak koncentrálni, zene se megy amíg dolgozom vagy tanulok. Egy zajos open office-ban, ahol röhögcsélés, dumálás és járkálás megy, nem leszek olyan hatékony, mint otthon.
Ráadásul betanulási időszakban ért ez a helyzet. Nos, otthon jóval gyorsabban tanultam be a csend és nyugalom miatt.
Én otthon is igyekeztem fél óra ebédszünetet tartani, amit le is dolgoztam.
Magamnak való vagyok, akit az emberek között lét fáraszt.
Mi értelme egy irodában posh@dni, amikor ugyanazt jobban elvégzem otthon?
Igenis panaszkodom, hogy jövő hónaptól ismét hajnalban kelés, tömegközlekedésen nyomorgás, irodában zajban poshadás, rosszabbnál rosszabb kajáldákban annyi sorban állás, amennyi idő alatt itthon amúgy meg is eszem a kaját.
Az apróbb előnyökről nem is beszélve.
"pontosan tudom, hogy a home office alatt az illető korántsem dolgozik munkaidőben."
Honnan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!