Bemennétek szokásos munkaidőnél másfél órával korábban hogy kihúzzátok a kukát, mert akinek dolga az közölte többet nem csinálja?
Akinek a dolga reggel a kukák kihúzása, az szóváltásba került a helyi nem ma barnult közösséggel. Kicsit megcsapkodták.
Másnaptól nem hajlandó kukát kihúzni noha gondokként ez az ő dolga lenne.
Bemennétek főnöki utasításra másfél órával korábban azért hogy kihúzzátok a kukát úgy hogy közötök a feladathoz semmi (irodai dolgozók vagytok)?
Vagy mondjam hogy nem és kész? Kockáztatva hogy másnap mehetek állás után?
"Kihúznám előtte este."
de okos vagy. És ha az este kihúzott kukát másnapra megfújják (nem egyszer megtörtént) akkor majd a te fizetésedből vonjuk le -oké??
mert ha én húzom ki a kukát este és ellopják másnapra akkor azt TŐLEM Vonják le.
És mennyi egy kuka? Egy nagy 60-80-100 literes? Olyan 20.000 ft.
És van belőle kettő.
Ellopják? 40.000 mínusz a bérből.
Majd te állod jó?
A kukás nem úgy jár, hogy 6 óra 8 perckor van ott. Szóval ha te kihúzod 6kor és a kukás fél7re van ott és addig megfujják akkor mi van?
Sőt pár erős férfi és 1 perc Alatt megfujják.
Ha 6kor kihúzod és 6:02re ér oda kukás és addig ellopják akkor mi van?
Azt is te fizeted okés?
Vagy ti őrizni szoktátok a kukát kihuzástól addig amíg nem jönnek érte?
Vagy ha amíg húzod ki le fognak és ellopják akkor mit csinálsz? Kifizeted?
"Vagy ha amíg húzod ki le fognak és ellopják akkor mit csinálsz? Kifizeted?"
Hát az biztos hogy ha én húzom ki, és eltűnik a kuka azt az én béremből kapják le. Erre mérget vehetsz.
Volt erre is példa. Már nem az én béremből hanem azéból aki akkor csinálta.
És azért kellemes lehet átvenni a havi bért 20-40.000 mínusszal.
megtörtént!
nem velem ugyan de még velem is megtörténhet.
"Milyen hely az, ahol annak az anyagi kára az ellopott kuka aki kihúzta?😂"
Kismagyar sutyerák KKV. Van még kérdés? Be kell mutatnom a vadkapitalista mindenben csaló ócska kis szar hazai cégecskék világát? A tetejükön pöffeszkedő uborkafára felkapaszkodott senki főnököcskékkel? Be kell mutatnom?
Ez megint Bazsi.
Ilyen nincs.
Ha betörnek és ellopják a számítógépeket azt kitől vonják le aki előtte este használta?
Ha tényleg van ilyen hely, akkor jól teszik ha levonják mert nem a cég a hülye hanem aki ott dolgozik.
". A főnök viszont kijelentette, hogy ő a saját pénzéből nem fog fizetni, se pedig kutatni a feljelentő után, hanem nemes egyszerűséggel minden dolgozótól levon a következő hónapra 20 rugót. :O :)"
így van . és ebben mi a furcsa? Kérdezz meg egy bolti eladót, a boltból vevők által ellopott áruk kárát ki viseli? a cég vagy az eladók? Na kérdezd meg!
Emberek ti HOL ÉLTEK? Meseországban? Le kéne szállni a földre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!