Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tanulva a tavaszi home office...

Tanulva a tavaszi home office időszakból, belemennétek újra a saját laptop használatába vagy még a legelején nemet mondanátok?

Figyelt kérdés

Tavasszal az volt hogy egyik naptól a másikra home-ba küldtek minket. Eszközt (laptop) ehhez senki se kapott a cégtől mindenki a sajátot nyúzta jobb híján. Ezer ígéret elhangzott hogy lesznek céges gépek, de mindig csak holnapra. Eljött a június, a home leállt, céges gép egy darab se lett, az összes ígéret kamu volt.

Most októbertól újra home lesz, céges gép amit haza lehetne vinni egy darab se, és jönnek az újabb ígéretek hogy de mostmár aztán lesz, persze csak holnapra megint.

Ilyen előzményekkel belemennétek a saját eszköz céges használatába? Persze nulla ellentételezés mellett még egy köszönömért se?

Vagy még mielőtt kitörne az újabb home őrület, még azelőtt megmondanátok a cégnek, hogy további semmi ígéreteknek tere nincs, vagy lesz céges gép, vagy nincs munkavégzés?

2020. szept. 24. 09:20
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
86%

Heló Balázs!

Én november óta dolgozom itthonról a saját gépemről. Még élek.

2020. szept. 24. 09:26
 2/28 anonim ***** válasza:
75%
Mondd csak meg nekik. Ők meg majd azt mondják, hogy vagy dolgozol, vagy nincs fizetés.
2020. szept. 24. 09:39
 3/28 A kérdező kommentje:

" Ők meg majd azt mondják, hogy vagy dolgozol, vagy nincs fizetés."

saját eszközzel céges célra hónapokig? és mégis mire fel? puszira fel vagy mire?

mert márciusban mondhatták azt hogy váratlanul érte őket az egész nem volt idő felkészülni, de most már nem mondhatják, egész nyáron az őszi home időszakot emlegették, akkor miért nem készülnek is ténylegesen eszközökkel gépekkel?

2020. szept. 24. 09:41
 4/28 anonim ***** válasza:
68%
Annyira édes vagy, ahogy bármilyen válaszra instant tudsz tovább hőbörögni. Felnézek rád. Lehetek beléd szerelmes?
2020. szept. 24. 09:46
 5/28 anonim ***** válasza:
48%
De, mondhatják. Ha nem tetszik, akkor el lehet tolni a biciklit.
2020. szept. 24. 09:48
 6/28 A kérdező kommentje:

" Ha nem tetszik, akkor el lehet tolni a biciklit."

és mit tesz ha nem tolom el, de saját eszközzel nem is végzek munkát? kirúg? És mi lesz az indok? Hogy nem voltam hajlandó saját tulajdonú eszközt céges haszonszerzésre használni?

2020. szept. 24. 09:57
 7/28 anonim ***** válasza:
68%

Elméletileg belemennék,igen,én sokkal szívesebben dolgozom saját eszközökkel (telefonnal is,nem gond,ha meg kell adnom partnernek pl.).

Más kérdés,egyik sem mai darab,nem tudom,mennyire bírnának még egyszer ilyen terhelést.

2020. szept. 24. 09:59
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs otthon géped, akkor kirúgnak? Vagy köteleznek arra, hogy vegyél egyet?
2020. szept. 24. 10:02
 9/28 anonim ***** válasza:
Hidd el, megoldják, hogy ne legyen jó neked, ha nem az ő feltételeik szerint dolgozol.
2020. szept. 24. 10:06
 10/28 A kérdező kommentje:

"Ha nincs otthon géped, akkor kirúgnak? Vagy köteleznek arra, hogy vegyél egyet?"

Hát igazából pont ez a kérdés. Hogy mi van ha én azt mondom, bocsesz az otthoni gépem elromlott, kidobtam a kukába, újat venni nincs pénzem meg miért is vennék bármit is a cégnek, vegyen a cég magának-hogy ilyenkor mi van?

Kirúgnak, mert NEKEM nincs eszközöm a munkavégzéshez? Na de nekem nem is kell legyen, a munkavégzés eszközét a cégnek kell adnia.

A melós se otthonról viszi a lapátot az építkezésre.

2020. szept. 24. 10:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!