Váltottatok már munkát azért mert nem tetszett az ott uralkodó rendszer a munkát viszont szerettétek?
Sokszor megértem azokat az embereket akik elmentek külföldre és elmondásuk szerint nem mindenkit csak a pénz motivált és nem az volt az első szempont,hanem a szakmában való fejlődés,jobb munkakörülmények, a munkához való komolyabb hozzáállás és az elvégzett munka értékelése.
Nekem pl.nem rossz a főnöknőm mint ember,de megtűri a léha munkást még el i viccelődik vele.A munka annyiból áll,hogy el van végezve itt-ott hiba csúszik(megjegyzem elég gyakran)felületesség miatt és ez már nagyon felháborító tud lenni.

Teljesen egyedi azert nem akartam leirni
De egyik munkahelyen kollektivàt csereltem le:
Tele volt kisebbséggel akik terrorban tartottak rengeteg panaszom volt rajuk.probaltam velük is beszelni.
Es mivel tudtam hogy a lakhelyünkön ami zajlik mindenröl tudnak a fönökök igy szepen hangosan oanaszkodtam ràjuk es kiadtam minden belsö dolgot. Par honap alatt szépen le lettek morzsolodva kirugatva. Plusz volt egy ismerösöm aki azt hitték engem bevéd es vele fenyegetöztem egyszer es mivel tartottak töle igy ketten masnap maguktol fel is mondtak.
2 honap mulva teljesen uj es JO emberekkel dolgoztam együtt.
Masik munkahelyen:
Felvettek egy kezdöt nekem kellett betanitani.
Lusta diszno volt es rendkivül hanyag es miatta NEKEM kellett tartani a hàtam. Azaz az ö hibai miatt amiert nekem kell ellenörizni, en szivtam mindig.
Elmondtam a fönöknek hogy nincs ehhez idegzetem, a dolgozohoz meg türelmem sem, es rendkivül leterhel hogy az apro hibait kell keresnek amikböl kesöbb botrany/adobüntetések stb lesz ha kesöbb bukik ki (pénzügy)
A fönök szétszedte a feladatokat hogy ne függjön össze a munkànk. Igy màr csak ÖT cseszegették folyamatosan fentröl. Aztàn még nekem kellett vigasztalni amiért hülye.
Es csodàk csodàja BELERÀZODOTT mindenbe es par honap mulva egy hataridöre pontos és preciz munkaeeö lett és még segitsèg is a problemakban es jo bnö is :)

*valamint a felsöbb vezetés kezdetben ordenáré stilusban közölte ha vmi problemajuk van, en folyamatosan targyilagos diplomatikus hangnemet ütöttem meg velük szemben es sokszor vilagitottam arra rà kimutatàsokkal vagy statisztikàval hogy amugy pont az a hibàs aki fentröl lefelé ordibàl.
Az asszertiv kommunikacioval velük eljutottam oda hogy képbe kerültek azzal hogy minösithetetlen hangnemmel csak sajàt magukat jàratjàk le, es egy vezetötöl magasabb szintü konfliktusmegoldàsokat vàrok el, mint egy paraszt stilust.
Azota képesek diplomatikus vitàkra es logikai érvelèsekre is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!