Mit tennél, ha kiderülne, hogy hercegnő/herceg vagy?
Komolyan, viccet félre téve kérdezem. Nekem is eszembe jutott, hogy milyen qrva jó, sok a pénz, nem végzem véletlenül sem utcán a híd alatt, és a többi, de mindezek mellett ott lennének a kötelezettségek, szabályok, sok új tanulnivaló, amik közül lehet, rengeteg nem is megy, a segítség ellenére se.
Nekem speciel tetszene, főleg, ha nem én vagyok a trónörökös. Ha kiderülne, és én is megtudom, az azért van mert egyik távoli rokonomat érdeklem. Szívesen tanulnék új dolgokat, viselnék szép ruhákat és ha megtanítják a könyvekben is írt 'megfelelő viselkedést és beszédet", azt is alkalmaznám. Ezekkel együtt persze a sok kellemetlenséget is magamra hoznám, de hát könyörgök, mindennek van sötét oldala.
Veletek mi a helyzet?
Egyébként most nézem megint a Neveletlen hercegnő első részét, ez ihlette a kérdést. :D
18/l
Szeva.
Tamogatnam a hospice ellatast es fejlesztenem, terjesztenem.
Tamogatnam a keleti gyogymodok honositasat Magyarorszagon.
Tobb figyelemfelhivast es eloadast tartatnek e temaban.
Belefolynek - amennyire lehet - az eü politikaba es megprobalnam rendszabalyozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!