Az embernek miért nem lehet pénze ha már dolgozik?Miért kell 2020-ban is még aprópénzt keresni?
Figyelt kérdés
Ez a pénztelenség olyan mint egy örökzöld sláger.Szóról szóra ugyanazt hallani mint 20-30 évvel ezelőtt.Nincs pénzem,nem fizetnek meg,nehezen találok munkát,nem akarnak fizetni,keveset fizetnek,semmire nem elég ez a pénz.Mintha megállt volna az idő.Magyarországon már örökké ez lesz a jellemző?A pénztelenség,a csóróság?Ugyanez a lemez fog szólni még 50 év múlva is?2020. szept. 19. 07:54
41/49 anonim válasza:
Én megértem, hogy magasak a járulékok, jelentsen be minimálbérre és adja a többit zsebbe. De még minimálbérnél is trükköznek, azon hogy 6 órára jelentenek be stb..
42/49 anonim válasza:
Tanulni kell és akkor nem lesznek ilyen problémáitok. Aki nem tanul vessen magára. Ennyi.
43/49 anonim válasza:
Igen, 42, ez a megoldás. A boltokban meg majd nagyon művelt, tanult emberek fogják feltölteni a polcokat áruval, ők fognak takarítani, egyszerűbb fizikai munkákat beölteni (amire ugyan úgy szükség van).
Nem tudom, valahogy Norvégiában sose hallani ilyenekről, hogy tanulni kellett volna, azért éhenhal az ország 40%-a.
44/49 anonim válasza:
41: Úgy érzem hiába tanultam, végeztem munka mellett okj-és tanfolyamot, utána másoddiplomát. Megszűnt az állásom, azóta nem tudok elhelyezkedni, ennek másfél éve, pedig már eléggé leadtam a szintet, árufeltöltőnek, csomagolónak is mennék, ha kellenék.
46/49 anonim válasza:
Magyaroszágon viszonylag kevesen halnak éhen. Nem kell a dráma. Én is veszítettem már el a munkámat önhibámon kívül. Elmentem tanulni aztán lett másik. Nekem sosem voltak ilyen problémáim. Magam körül pedig akik rossz anyagi helyzetben vannak azt maguknak meg az életmódjuknak köszönhetik.
47/49 anonim válasza:
Nem is tudom kitől hallottam még ezt a pompás mondást :)
48/49 anonim válasza:
A válasz : Mikor jön hozzád vissza a munkás?Ha nincs pénze. Akkor mindig visszajön hozzám dolgozni,és akkor itt tartom.
49/49 anonim válasza:
Mellesleg megéri,hogy olcsón vannak itt,ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!