Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az embernek miért nem lehet...

Az embernek miért nem lehet pénze ha már dolgozik?Miért kell 2020-ban is még aprópénzt keresni?

Figyelt kérdés
Ez a pénztelenség olyan mint egy örökzöld sláger.Szóról szóra ugyanazt hallani mint 20-30 évvel ezelőtt.Nincs pénzem,nem fizetnek meg,nehezen találok munkát,nem akarnak fizetni,keveset fizetnek,semmire nem elég ez a pénz.Mintha megállt volna az idő.Magyarországon már örökké ez lesz a jellemző?A pénztelenség,a csóróság?Ugyanez a lemez fog szólni még 50 év múlva is?

2020. szept. 19. 07:54
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
51%
Én megértem, hogy magasak a járulékok, jelentsen be minimálbérre és adja a többit zsebbe. De még minimálbérnél is trükköznek, azon hogy 6 órára jelentenek be stb..
2020. szept. 19. 16:20
 42/49 anonim ***** válasza:
38%
Tanulni kell és akkor nem lesznek ilyen problémáitok. Aki nem tanul vessen magára. Ennyi.
2020. szept. 19. 18:00
 43/49 anonim ***** válasza:
77%

Igen, 42, ez a megoldás. A boltokban meg majd nagyon művelt, tanult emberek fogják feltölteni a polcokat áruval, ők fognak takarítani, egyszerűbb fizikai munkákat beölteni (amire ugyan úgy szükség van).

Nem tudom, valahogy Norvégiában sose hallani ilyenekről, hogy tanulni kellett volna, azért éhenhal az ország 40%-a.

2020. szept. 20. 10:39
 44/49 anonim ***** válasza:
37%
41: Úgy érzem hiába tanultam, végeztem munka mellett okj-és tanfolyamot, utána másoddiplomát. Megszűnt az állásom, azóta nem tudok elhelyezkedni, ennek másfél éve, pedig már eléggé leadtam a szintet, árufeltöltőnek, csomagolónak is mennék, ha kellenék.
2020. szept. 20. 12:09
 45/49 anonim ***** válasza:
42-nek szántam.
2020. szept. 20. 12:10
 46/49 anonim ***** válasza:
57%
Magyaroszágon viszonylag kevesen halnak éhen. Nem kell a dráma. Én is veszítettem már el a munkámat önhibámon kívül. Elmentem tanulni aztán lett másik. Nekem sosem voltak ilyen problémáim. Magam körül pedig akik rossz anyagi helyzetben vannak azt maguknak meg az életmódjuknak köszönhetik.
2020. szept. 20. 14:00
 47/49 anonim ***** válasza:
64%

Nem is tudom kitől hallottam még ezt a pompás mondást :)

https://www.youtube.com/watch?v=QS91Dqud1wQ

2020. szept. 20. 14:04
 48/49 anonim ***** válasza:
70%
A válasz : Mikor jön hozzád vissza a munkás?Ha nincs pénze. Akkor mindig visszajön hozzám dolgozni,és akkor itt tartom.
2020. szept. 22. 20:26
 49/49 anonim ***** válasza:
70%
Mellesleg megéri,hogy olcsón vannak itt,ennyi.
2020. szept. 22. 20:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!