Az embernek miért nem lehet pénze ha már dolgozik?Miért kell 2020-ban is még aprópénzt keresni?
Figyelt kérdés
Ez a pénztelenség olyan mint egy örökzöld sláger.Szóról szóra ugyanazt hallani mint 20-30 évvel ezelőtt.Nincs pénzem,nem fizetnek meg,nehezen találok munkát,nem akarnak fizetni,keveset fizetnek,semmire nem elég ez a pénz.Mintha megállt volna az idő.Magyarországon már örökké ez lesz a jellemző?A pénztelenség,a csóróság?Ugyanez a lemez fog szólni még 50 év múlva is?2020. szept. 19. 07:54
21/49 A kérdező kommentje:
#16 én nem azt làtom problémànak hogy rugalmatlanok,hanem hogy mindent eltűrnek.Egymàs között megbeszélik hogy így nem tudnak megélni úgy nem tudnak,nem akarnak nekik emelni,nincsenek megfizetve,és nem történik semmi.Ez olyan minthogy a Fidesz csinál valami felhàborítót,egy ideig a Facebookon mondjàk a magukét otthonról a fotelből a kommentelők,majd lenyugszanak a kedélyek és minden megy tovàbb.Aztàn megint csinálnak valami felhàborítót,megint jön a felhàborodàs otthon a fotelből,aztán megint lenyugszanak és ez így is fog menni ki tudja meddig.
2020. szept. 19. 13:02
22/49 anonim válasza:
Bocsi de te is itt hőbörögsz nem sztrájkot szervezel a munkahelyeden :D Nem értem mit vársz? Hogy mondenki idepamaszkodjon és akkor szebb lesz a napod?
23/49 A kérdező kommentje:
#22 valamelyik nap beszéltem egy szociális területen dolgozóval,panaszkodott hogy nekik 10 éve nem emeltek semmit.Kíváncsi lennék hogy ezt a főnöküknek is jelezték,vagy egymàs között megbeszélték hogy micsoda dolog ez és megy minden tovàbb.Félek hogy az utóbbi a jó vàlasz.
2020. szept. 19. 13:19
24/49 anonim válasza:
Nálunk sem emelnek. De teljesen hiába emlegetném ezt a főnökömnek nem rajta múlik. Ha nem tetszik el lehet menni máshova ahol többet fizetnek. Ennyi. Miért nem tanulsz és választasz olyan munkát amivel sokat lehet keresni. Pl ügyvéd, informatikus, építész nem bérminimumot keres. Utcaseprőnek nem jár több. Mivel nem is tett semmit érte. Utcát mindenki tud seperni. Házat tervezni meg nem.
25/49 anonim válasza:
Van egy olyan sejtésem hogy te még sehol nem dolgoztál olyan marhasagokat beszélsz. Nem kötelező rosszul fizetett helyen dolgozni. Számtalan lehetőség van.
26/49 A kérdező kommentje:
#24 de valakinek utcát is kell sepernie.Az is munka,valakinek azt is csinàlni kell.És akik csinálják azoknak is kell enni,meg azoknak is kell lakni valahol.
2020. szept. 19. 13:33
27/49 anonim válasza:
Lehet váltani. Én életem felénél otthagytam a tanárságot, mert elegem lett belőle, ahogy rángat a KLIK, meg követelőzik, hogy bizonyítsam húsz év után, hogy tudok tanítani. Elmentem dolgozni a könyvkiadásba, és többet is keresek, meg kényelmesebb is a munkám.
28/49 anonim válasza:
26 Nem kell, mért kéne? Ki kényszerit rá????
29/49 anonim válasza:
És te most ITT akarod megoldani az egész világ problémáját? :D Afrikában meg elelem meg víz sincs nemhogy munka megfizetés. Ehhez kepest egy magyar utcasperőnek tök jó dolga van.
30/49 A kérdező kommentje:
#25 és mi lenne velünk ha senki nem dolgozna rosszul fizetett helyen?Hogy vásárolnánk be?Ki rakná ki nekünk a polcra a kenyeret?
2020. szept. 19. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!