Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Bruttó 235 ezerért ti felkelné...

Bruttó 235 ezerért ti felkelnétek 3 műszakos gyári melóra 8-12 órában?

Figyelt kérdés

Az előbb közölte velem a műszakvezető, hogy 225-ről emel 235-re. Itt mindig vándorolnak az emberek az alacsony fizetés miatt (vírus miatt ez jutott jelenleg). Viszont ez még mindig nem túl bizalomgerjesztő a győri albérlet árakat nézve...

Megjegyzem így is a bioritmusom már így is a béka segge alatt van próbaidőben mióta itt vagyok. Főleg éjszakás műszakban, levert vagyok egésznap, és fekszem az ágyban...

Sort szolgálom ki gyalog kíséretű targoncával.

2020. szept. 16. 00:40
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Ilyen fizetések mellett egyedül kb. lehetetlen normális életszínvonalon szobán kívül mást össze hozni. :/ Magyarországról pedig nem szeretnék elmenni.
2020. szept. 16. 19:23
 32/37 anonim ***** válasza:
akkor meg miért nem tanulsz olyat ami jövedelmező szakma? Ezt nem tudom a fejembe verni hogy az emberek hogy lehetnek ilyen degeneráltak, nem feltétlen rád gondolok nem akarlak megsérteni. Mindig várják a sült galambot de tenni a dolgokért már nem akarnak, nekem is örökké sírnak emberek hogy így szar úgy szar amikor meg mondom neki hogy akkor meg miért nem kezdesz tanulni egy új szakmát vagy miért nem csinálsz mást? akkor néznek rám mintha arabul mondtam volna kb
2020. szept. 16. 23:17
 33/37 A kérdező kommentje:
Mint említettem, fogok még tanulni szakmát, de jelenleg nem tehetem meg. Viszont rajta vagyok.
2020. szept. 17. 00:51
 34/37 anonim ***** válasza:
Dehogy kelnék. Ennél tízezrekkel több pénzt keresek, állandó időben kezdek, nincs túlóra, sok a szabadidő és alig kell dolgozni.
2020. szept. 17. 04:12
 35/37 A kérdező kommentje:
Mivel foglalkozol? Ha nem vagyok túl indiszkrét.
2020. szept. 17. 04:20
 36/37 anonim ***** válasza:

Hát az már engem is érdekel, ki mit dolgozik.

Másfél éve vagyok 3muszakba. Tudom nem jó. Mégis akkor mit tanuljak h ebből kimehessek. Eszem se sok. Bár talán még nem lenne késő,.. Vissza tudnám magam hozni, mert a vendeglatast tanultam estin de azt ott is hagytam.

Most bruttoba keresek csak 200at.

Tervbe volt a dobbantás, tán még az országból is. De a jelenlegi 🥴🥴🥴 helyzetben én se nagyon merek. Áprilisban lett volna egy másik munka... De annak ís lőttek.

Hogy tudtok ti ilyen könnyen azt mondani h annyiért max csak nettóba.

Else tudom képzelni mik lehetnek olyan jövedelmezők.

Nem mindenki Berki h meg a 💩 ért is fizetnek. 😕😕😕

2020. szept. 27. 03:49
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
hiaba tudod meg ki mit dolgozik akkor is iszonyat nagy a fluktuacio szakman belul is. Nem is az a lenyeg sztem h mennyi az annyi, hanem hogy szereted e csinalni vagy nem... mondjuk sztem is nagyon gaz dolog h magyarban se az also de meg a kozeposztaly se tud egy atlagos normalis eletet elni es olyannak kell lennunk mint a sziriai menekultek hogy jobb eletet lelhessunk... de igy megy ez az egesz balkanon is. En raprobalok Norvegiara, elvileg a legboldogabb nepseg, majd meglatjuk mert mar en is szeretnek boldogan elni 27 eve :/
2020. szept. 27. 16:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!