Bruttó 235 ezerért ti felkelnétek 3 műszakos gyári melóra 8-12 órában?
Az előbb közölte velem a műszakvezető, hogy 225-ről emel 235-re. Itt mindig vándorolnak az emberek az alacsony fizetés miatt (vírus miatt ez jutott jelenleg). Viszont ez még mindig nem túl bizalomgerjesztő a győri albérlet árakat nézve...
Megjegyzem így is a bioritmusom már így is a béka segge alatt van próbaidőben mióta itt vagyok. Főleg éjszakás műszakban, levert vagyok egésznap, és fekszem az ágyban...
Sort szolgálom ki gyalog kíséretű targoncával.
Hát az már engem is érdekel, ki mit dolgozik.
Másfél éve vagyok 3muszakba. Tudom nem jó. Mégis akkor mit tanuljak h ebből kimehessek. Eszem se sok. Bár talán még nem lenne késő,.. Vissza tudnám magam hozni, mert a vendeglatast tanultam estin de azt ott is hagytam.
Most bruttoba keresek csak 200at.
Tervbe volt a dobbantás, tán még az országból is. De a jelenlegi 🥴🥴🥴 helyzetben én se nagyon merek. Áprilisban lett volna egy másik munka... De annak ís lőttek.
Hogy tudtok ti ilyen könnyen azt mondani h annyiért max csak nettóba.
Else tudom képzelni mik lehetnek olyan jövedelmezők.
Nem mindenki Berki h meg a 💩 ért is fizetnek. 😕😕😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!