Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Bruttó 235 ezerért ti felkelné...

Bruttó 235 ezerért ti felkelnétek 3 műszakos gyári melóra 8-12 órában?

Figyelt kérdés

Az előbb közölte velem a műszakvezető, hogy 225-ről emel 235-re. Itt mindig vándorolnak az emberek az alacsony fizetés miatt (vírus miatt ez jutott jelenleg). Viszont ez még mindig nem túl bizalomgerjesztő a győri albérlet árakat nézve...

Megjegyzem így is a bioritmusom már így is a béka segge alatt van próbaidőben mióta itt vagyok. Főleg éjszakás műszakban, levert vagyok egésznap, és fekszem az ágyban...

Sort szolgálom ki gyalog kíséretű targoncával.

2020. szept. 16. 00:40
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Utolsó! Budapesten is?
2020. szept. 16. 06:49
 22/37 anonim ***** válasza:

A cégek budapesti székhelyüek akik alkalmazzàk öket. A telephelyek/a munkavégzés helyei, hogy hol örködnek, az különbözö màs cégek telephelyei. Kb 200 vagyonörröl tudok.

Nem tudom hogy ebben a szakmàban mashol mennyit fizetnek.

150 netto felett gyakorta olyanok kapnak, akiknek jàr vmi csaladi adokedvezmény is, mert mondjuk van 3 gyereke.

Valamint nem tudom, feketén kapnak e pluszba. En hivatalos bérekröl tudok csak.

2020. szept. 16. 07:02
 23/37 anonim ***** válasza:
Váltott műszakot nem vállalok soha többet. Akárhányszor az volt, mindig kiborultam idegileg.
2020. szept. 16. 07:18
 24/37 anonim ***** válasza:
58%
Ha nincs jobb, akkor csinálnám igen. De csak addig, amíg nem lesz jobb. A 0 Ft bevételnél ez is jobb. Node emellett törekednék arra, hogy mihamarabb jobbat találjak.
2020. szept. 16. 09:24
 25/37 anonim ***** válasza:

Bruttoba nem

Nettóba esetleg.

2020. szept. 16. 14:18
 26/37 anonim ***** válasza:
győrben ez a pénz rohadt kevés, hacsak nem akarsz remeteként élni és minden hónapban a halál phaszán lógni :D Legalábbis amikor a 6ks fizetésem után 2,5ksat kaptam ég és föld volt a különbség, mindig meg kellett nézni mindennek az árát, nem vehettem meg amit akartam stb... meh. Kisvárosból jöttem, ott ez a fizetés tök jó, nem kell költeni tömegközelekedésre, rövidek a távok, szóval akár egy bicajjal mindent meg lehet oldani, albérletek sokkal olcsóbbak, szolgáltatások is. De győr hát az győr :D Budapest ennél csak rosszabb lehet.
2020. szept. 16. 17:32
 27/37 A kérdező kommentje:
Budapesten nettó 310 ezret adnak erre a pozícióra ahogy láttam, illetve belvárosban egész jó szobát találtam 70 ezerért mindennel együtt.
2020. szept. 16. 17:34
 28/37 anonim ***** válasza:
Győr tényleg jó ilyen szempontból, és közel sincs annyi szívás a bejárással, élhetőséggel, stb.
2020. szept. 16. 17:45
 29/37 anonim ***** válasza:

Alapvetően a három műszak szerintem gyilkos. Tanulmány van róla hogy borzasztóan öregiti az ember szerveit.

A pénz amit kínál az pedig ... Siralmas..

Mindig megszakad a szívem mikor ilyeneket olvasok. Nyilván ha az éhhalál fenyegetne vagy a gyerekemrol lenne szó akkor elvállalnám hiszen nem csak rólam van szó. Szerintem ez lenne az utolsó amit vállalnek . De amint lehetne lépnék.

2020. szept. 16. 18:18
 30/37 anonim ***** válasza:
na ez az, SZOBÁT... épp elég a lakótelep is hogy 20 másik emberrel élsz együtt egy tömbben, de amikor már a lakásban is többen vagytok, nem hiszem hogy egy valamire való felnőtt ember akarna ilyet. Ez a tizenéveseknek való akik egyetemre járnak. Amikor győrben néztem lakásokat én nálam is ez az ötlet vetődött fel, de elmentem egy ilyet megnézni, full munkás szálló volt az egész alkesz gyári munkás lakókkal, akkor azt mondtam hogy kizárt. De amúgy is, kell a magány. És akkor találtam egy lakást havi 120ért gyárvárosban, haverommal ketten kibéreltük szóval 60-60 és nagyon fasza kis lakás volt jó környéken, de a tulaj félig újította fél, félig meg 2. világháborúbeli emléklakás volt, úgyhogy ment örökké a veszekedés hogy mozdítsa már a seggét és csinálja meg amit meg kell.
2020. szept. 16. 19:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!