Előfordult már, hogy egy gyári pozícióra nem voltatok megfelelőek, úgy éreztétek ez nem megy, és váltani kellett?
Figyelt kérdés
Mennyi idő alatt derült ez ki?2020. aug. 25. 09:39
1/2 A kérdező kommentje:
Illetve mi miatt távoztatok pontosan?
2020. aug. 25. 09:40
2/2 anonim válasza:
Igen, volt ilyen, pár éve. Nem voltam elég gyors a tesztidőszak végére (a harmadik héten keresztül vizsgálták a fejlődésünket). Beláttam, hogy nem ment elég jól. Tényleg nem. Aztán a harmadik hét utolsó előtti napján odajött a csopvez, aki meglepetésemre az arcomba mondta, hogy látja rajtam az igyekezetet, kapok még egy hetet. Na, addigra elég jól sikerült felgyorsulnom, maradhattam. A vicc az egészben az, hogy utána az állásomat szétszedték kétfelé mintegy negyed év múlva. Na, onnan igen király életem volt. Kb. másfél év múlva váltottam, mert kijártam a munka mellett végzett sulit, és új dologba kezdtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!