Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Elvárható lett volna, hogy...

Elvárható lett volna, hogy nekem is szóljon a főnök?

Figyelt kérdés

Tudom, mindenki ítélkezni fog, mert itt mindenki tökéletes, de lépjünk túl ezen... jóban vagyok a főnökkel, pár hónapja viszonyunk van. Ma reggel jött be, és láttam, hogy egyből a helyetteséhez megy. Szólt neki, hogy nem tud jönni dolgozni, mert hazaküldték a gyereket a bölcsiből, mert köhögött. Nincs ki vigyázzon rá, neki kell otthon maradnia vele, lehet hogy hetekig. Mert három gyereke is van. Aztán el is ment. Ezt ugye én nem hallottam, hanem jött a helyettese, és ő mondta, hogy nincs főnök és nem is lesz bizonytalan ideig, ez miatt. Kicsit rosszul esett, hogy hetekig nem is fog látni, és annyira nem volt képes, hogy legalább hozzám odajöjjön és közölje. A helyettesétől kell megtudnom. Ahhoz képest, hogy mikor együtt voltunk mondta mennyire szeret, meg milyen sokat jelentek neki, meg így meg úgy. Most meg rám se nézett, csak rohant a gyerekéhez, mert az köhintett kettőt... jogosan vagyok ezen kiakadva? Nem lett volna elvárható, hogy tekintettel a kapcsolatunkra, legalább csak odajöjjön szólni? Ennyit jelentenék neki?

L/25

2020. szept. 9. 15:49
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nem lett volna elvárható, mert az egy munkahely.

Majd keres a szokásos módon, otthonról.. Gondolom ha feltűnés nélkül le tud lépni hétvégézni a szeretőjével, akkor egy telefonra is lesz ideje, hogy "Bocsi drágám, most pár hétig nem tudok beléd üríteni.. De azért szeretlek."

2020. szept. 9. 19:18
 22/22 anonim ***** válasza:
95%

Alapvetően ha férj- feleség lennétek akkor érthető lenne a felháborodás. Esetleg rokonok esetében is de ez ahogy sokan írták ez egy munkahely.

Egyébként meg nem tudom mit vársz ettől a kapcsolattól. Az nem zavar hogy nem vállal fel de az igen hogy nem neked szól elsőnek... Nem értelek teljesen.

Az egészben a feleségét meg a gyerekeit sajnálom csak. Ők valószínűleg nem tudják hogy az öreg fater szabadidejében 25 éves p*ncit töm a munkahelyén. Menjél inkább keress magadnak vmi korodbeli csávót ahelyett hogy családokat meg munkahelyeket b*szol tönkre a gyerekes hülyeségeiddel.

2020. szept. 9. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!