Hol van a határ főnök és beosztott között?
Az utóbbi időben a munkatársaim elkezdtek szekálni. Konkrétan, ha levegőt veszek, azt is kibeszélik. Odáig fajultak a dolgok, hogy egyszer már sírva is fakadtam, nem bírtam tovább. A főnököm mondta, hogy ne foglalkozzak velük, de hogy ő mellettem állt, csak olaj volt a tűzre... Ma este rám írt messengeren, hogy hogy vagyok? Előtte nem beszéltünk soha messengeren, csak telefonon, és csak munkaidőben, munkaügyben. Kicsit furcsálltam, mert ez olyan közvetlen így, és én eddig csak főnökként tekintettem rá. Ha munkával volt problémám, akkor mondtam neki, magánéleti dolgokról nem beszéltünk. Oké, hogy ez is munkával kapcsolatos, de inkább magánéleti, főleg, hogy munkaidőn kívül van. Nem tudom, ez mennyire fér bele a főnök beosztott viszonyba? Ti erről mit gondoltok?
L/24
Akármennyire is pártol a főnök, ilyen légkörben nem fogod bírni, akkor sem ha dugtok. Szerintem menj el, és mondd hogy kaptál egy jobb ajánlatot. Azért ezt, mert különben azzal fog marasztalni hogy kiáll melletted.
Hidd el, jobb ha lelépsz mielőtt belerokkannál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!