Elvárható lett volna, hogy nekem is szóljon a főnök?
Tudom, mindenki ítélkezni fog, mert itt mindenki tökéletes, de lépjünk túl ezen... jóban vagyok a főnökkel, pár hónapja viszonyunk van. Ma reggel jött be, és láttam, hogy egyből a helyetteséhez megy. Szólt neki, hogy nem tud jönni dolgozni, mert hazaküldték a gyereket a bölcsiből, mert köhögött. Nincs ki vigyázzon rá, neki kell otthon maradnia vele, lehet hogy hetekig. Mert három gyereke is van. Aztán el is ment. Ezt ugye én nem hallottam, hanem jött a helyettese, és ő mondta, hogy nincs főnök és nem is lesz bizonytalan ideig, ez miatt. Kicsit rosszul esett, hogy hetekig nem is fog látni, és annyira nem volt képes, hogy legalább hozzám odajöjjön és közölje. A helyettesétől kell megtudnom. Ahhoz képest, hogy mikor együtt voltunk mondta mennyire szeret, meg milyen sokat jelentek neki, meg így meg úgy. Most meg rám se nézett, csak rohant a gyerekéhez, mert az köhintett kettőt... jogosan vagyok ezen kiakadva? Nem lett volna elvárható, hogy tekintettel a kapcsolatunkra, legalább csak odajöjjön szólni? Ennyit jelentenék neki?
L/25
Máris túl sokat képzelsz bele ebbe az egészbe.
Remélem lassan neked is leesik hol a helyed ebben a történetben.
Kb sehol
Ha már itt hisztériázol, akkor mi lett volna ott vajon...
Szólni fog neked is, amint "fázik az ágyban" egyedül, ne aggódj;)
ui 13: az nem szexuális életnek nevezhető, ha matracként kezelnek vagy ez még ennyiből nem jött le;)
Megitatott, megetetett, mesélt is balcsin, akkor csak komolyan vesz, de felvállalni nem mer senki előtt:)))
A többiek meg szerinted hülék meg mindenki, aki nem vesz észre egy ilyen változást...
Van aki kutyát, macskát, alkalmi szeretőt tart időtöltésre csak ő még nem tud róla...ez a meglátás.
16
Ja, csak az ágyába lépsz...akkor mit vársz, ha csak ágy-posztos vagy életében s nem több, szól majd, ha az a rész jön;)
Elég szörnyen hangzik így ugye, de konkréten ez a szitud, nincs is jogod panaszkodni akkor..."neked ez megfelel";)
Szerintem azért nem ment hozzád mert sietett másrészt az milyen feltűnő lett volna hogy hozzád külön odamegy és ezt elmondja.
Szerintem inkább ésszerű volt. Ezen kár megsértődni.
Off: nem akarok beleszólni de azért nem hinném el neki hogy hű mennyire szeret. Ezek a férfiak és nők keresik az izgalmat és az újdonságot és hajlamosak hazudozni ezzel kapcsolatban csak hogy egy kis szórakozás legyen nekik. Én a helyedben igen óvatos lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!