Hogyan mondtatok fel? Hogy fogadta a főnök?
En mindent tulaggodok sajnos. :(
En is szemelyesen szeretnék, csak nem tudom mikor küldenek haza megint, tudok-e meg talalkozni a felettesemmel.
Az elsőnél kész tényként közöltem személyesen, semmiféle kompromisszumra nem voltam hajlandó. Nem volt az a pénz, amit tudtak volna fizetni, hogy maradjak, és pont leszartam, mit szólnak majd.
A másodiknál nagyon türelmes voltam, végülis az volt az első komoly munkahely, ahol az 5. évnél kaptam egy ajánlatot, amit elfogadtam. Nagyon vágytam volna az elismerésre, kicsit több pénzre (valamilyen szinten pályakezdőként kerültem oda), de soha nem kaptam semmit. Levélben mondtam fel, személyesen adtam a kisfőnöknek, aki egyből dobott volna 50%-os fizuemelést, de nekem az már kevés volt. 5 év állt rendelkezésükre, szartak rám. Szóval eljöttem. A következőnél már nem kellett felmondanom, kormányváltás volt és közel 1000 embert küldtek el, állami cég volt. Igaz, az utolsó 3 hónapban már be se jártam, tudtuk, mi lesz a vége.
Szóval ha neked homoffisz lesz, teljesen normális és protokollszerű, hogy levélben intézed ezt, azzal meg ne foglalkozz, hogy mit "mit szólnak". A lőtéri kopasz kutyát se érdekli... De, fontold azért meg, így vírus idején neccesebb melót találni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!