Kérnétek betegszabadságot, ha elfogy a fizetett szabadság?
Muszáj ezt meglépnem. Munka mellett egyetemre jártam, az éves szabadságom egészét azokra a napokra vettem ki amikor órára jártam, és amikor vizsgákra készültem, illetve vizsgáztam. A korona miatt csúszott az államvizsga így újra kell rá kivennem napokat, viszont a fizetett szabadságaim már elfogytak, munka mellett meg képtelen lennék felkészülni. A főnököm nem megértő, fizetetlen szabadságra nem engedne el. Így nem maradt más, mint a betegszabadság és egy kreált betegség.
Nem vagyok hazudós típus, így nekem ez egy óriási hazugság lesz, és félek erre építeni. Az idegeim így is elég hullámzóak a végső megmérettetés miatt. :D Igazából a kérdést azért írtam ki, hátha kapok pár megnyugatató választ arra vonatkozóan, hogy más is megtenné ezt vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!