Csoportvezető lettem, valaki akinek van már vezetői tapasztalata tude segíteni?
Segédnek fel veszel?
Szívesen segítek 🙂
Ez is jól indul...van egy sofőr, aki nem tud vezetni:DDD
Ennyi leírásból csak a kaszás tud rajtad segíteni s beosztottjaidon is...legalább írd meg az ágazatot-munkakört...
Alap illemtanosan belépsz, mint mindenhova s stb...
Milyen csoportot kell vezetned és mi a problémád?
Ez egy anonim oldal, miért nem írod le konkrétan mi a bajod?
Röviden ugye nem vagy jogkör gyakorló stb. olyan munkással mit csinálnál, aki nem akarja azt csinálni amit mondasz?
Jeleznéd a feletteseidnek? Kiszúrni se akarsz vele, viszont a hátadat se akarod miatta tartani.
Volt, hogy mondtam neki: "mond ki ha nem akarsz dolgozni" akkor fogta azt kiröhögött.
Kollégám volt, de akkor még úgy ahogy rá bírtam a munkára, meg akkor nem érdekelt egyáltalán, hogy ő mit csinál.
Egyébként úgy meg vagyok, sok esetben sajnos engedményt kell adni a munkásnak, ezzel az oldalával nincs is baj.
Az nem kiszúrás, hogy ha nem végzi el a munkáját, akkor szankcionálod.
Nálunk van bónuszrendszer, nem szívesen, de elveszem, ha kell. Lehet fegyelmit is adni, aztán meg ki lehet rúgni.
Ezek előtt meg le kell ülni, elbeszélgetni vele, hogy mégis mi a gondja, miért nem hajlandó dolgozni.
De vezető vagy, nem háttérinfó kell, meg pletyka.
Nyílt, egyenes kommunikáció, hogy mik az elvárások, mik a szankciók ha nem teljesít
5
S mit féltesz, a régi jó viszonyt, ha szólni mersz?
Ha 100 feladat elvégezhető igazoltan s jól, majd az a feladata is, akkor 1-2x elcsúszhat oké emberek vagyunk, de legközelebb nem.
Amennyiben ez sokszor ismétlődik-nevetve pláne, jelzed a jég vékonyodását, egy kis megvonás juttatásból.
Fusizás meg jobban megy neki, válassza azt, de a minimumot-elvártat teljesítse, ezért van ott, ezért vagy te is ott.
Ennyit nem teszel meg, akkor mehetsz a végén vele fusizni;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!