Nem bírom elviselni az új kollégám, mit tehetnék?
Új kollégám van, már az érkezése előtt sem szimpatizáltam vele mert pályakezdőként jóval többet keres mint én, hatalmas megelőlegezett bizalom van felé stb. de ezen átlendültem, kértem fizetésemelést stb.
De sajnos 2 hét után kezd kiderülni, hogy elég flúgos. Vannak közös ismerőseink, ők is elmondták, hogy nem könnyű eset, elég fura fazon. Sajnos irritál a jelenléte, funkcionális analfabéta és nem azzal függ össze, hogy új munkahelyen van, alig várom esténként, hogy megszabaduljak tőle. Én magamnak való fajta vagyok,ő pedig nem hagy létezni stb.
Én tervezek felmondani,de sajnos még nem találtam megfelelő új helyet.
Mást is irritál pár kollégája? Meddig lehet így birni?
Köszi!

A legtobb munkahelyen nem barati tarsasagban eltoltott buli lenni.
Ha irritalo ember is van, az a minimum. Vannak rosszindulatuak, szarkeverok, van, hogy teged utalnak, mert okosabb vagy es igyekeznek megtaposni. Amit leirsz, nem magyarazza meg, milyen garanciat latsz arra, hogy mashol nem lesz minimum ilyen.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!