Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy tudnám elviselni a 3...

Hogy tudnám elviselni a 3 műszakot?

Figyelt kérdés
Fiatal pályakezdő vagyok lassan 1 éve hogy befejeztem a sulit és azóta próbálok a szakmámban elhelyezkedni, de eddig még sajnos nem jártam sikerrel és úgy fest hogy kénytelen vagyok ezt a dolgot férre tenni és egy másik munkát elvállalni. A közelemben sajnos nincs sok lehetőség így valószínüleg egy gyárba 3 műszkban kötök ki. Korábban már dolgoztam 2 hónapot így és csak negatív élményeim lettek. A legnagyobb félelmeim az, hogy monotonná válik a munka és halálra fogom magam unni, az éjszakás műszakot se bírtam, sose ittam kávét mivel az ízvilágát nem szeretem. Első sorban olyanokhoz szól ez a kérdés akik hasonló módon dolgoznak az ők tapasztalataira volna szükségem, hogy mit tegyek hogy elviselhetőbb legyen a gyárban a 3 műszak, hogy ne utáljam annyira hogy halál legyen oda mindennap bejárni. Hogy éljem túl az éjszakást anélkül hogy be-ne aludjak, nem is beszélve a korai kelésről. (Félre értés ne essék nem a "dolgozással" van bajom hogy dolgozni/csinálni kell valamit, hanem hogy az monotonná válik a számomra és abba őrülök bele.) Mit tudnátok tanácsolni?

2019. ápr. 5. 10:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kávé helyett ihatsz teát, például a Mate tea még jobban ébren is tart :)
2019. ápr. 5. 11:18
 2/8 anonim ***** válasza:

Ahova jelentkezel gyárba ott miért nem mondod hogy ne 3 műszakba rakjanak?

Ha nem bírod az éjszakázást azt is jelezhetnéd. Sok mindent meg lehet beszélni. Ha unalmas a munka azzal semmi baj sincs ha eltudod végezni.

2019. ápr. 5. 13:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
2: Csakhogy ezt nem mindenütt tolerálják. Ha pedig igen, akkor is feszültséget szíthat a többi dolgozó felé.
2019. ápr. 5. 13:57
 4/8 anonim ***** válasza:
53%
Hát unalmas lesz ezzel nincs mit tenni. Valahol lehet zenét hallgatni közben, meg ugye beszélgethetsz a kollégákkal. Éjszakás meg hát, meg kell szokni. Alszol délelőtt :) ez mindenhogy rossz, de a fizetés motiváljon.
2019. ápr. 5. 19:30
 5/8 anonim ***** válasza:

Voltam éjszakás tavaly fél évig. Engem kikészített. Tönkrement a gyönyörű nyaram, gyakorlatilag zombi voltam végig. Még szabadnapjaimon is, nem tudtam aludni se nappal, sem éjszaka.

Most már csak nappalos vagyok, hajnali 4kor kelés ellenére is jobban érzem magam. Igaz itt is elmegy az egész napom, mert heti 4 napban 10-12 órát dolgozok, de ez is JOBB mint a kevert vagy éjszakás műszak. 4 napja 2 féle ruha volt rajtam: a pizsomám, és az egyenruhám. De aztán jön a 3 nap szabad, akkor fitt leszek, és lesz bennem életkedv.

2019. ápr. 6. 13:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Igenis baj, ha unalmas. Az a legrosszabb. Változatosságra van szükség!
2019. ápr. 6. 13:29
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítőkész válaszokat. Ahol eddig dolgoztam ott nem beszélgethettem meg nem is volt kivel, zenét nem lehetett hallgatni a munka meg olyan unalmas volt hogy az a 8 óra éveknek tűnt és annál nincs rosszabb. Én melegben nem tudok aludni főleg nyáron. Amikor éjszakán voltam sokszor majdnem bealudtam dolgozni is alig tudtam, nagyon rossz volt.
2019. ápr. 7. 22:39
 8/8 anonim válasza:
100%
Örökre beszüntetném az éjszakai műszakot, teljesen tönkre vágja az ember életét, a családot!!!!
2019. aug. 28. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!