Meddig lehet ezt elviselni?
Nem tudom de szerintem az nagyon sok napi 12 óra főleg muszakban.
Lehet jobban járnál ha haza jönnél, bár itt l..sz pénzt lehet keresni de az egészséged szerintem fontosabb mint a pénz.
Az egészségének semmi baja nem lesz.
Az emberi szervezetnek jót tesz a munka ,a mozgás. Az egészségre az a káros ha valaki egésznap fekszik és nem csinál semmit. Kérdező ,aludj minél többet és akkor jobban fogod bírni a munkát,fontos még a több táplálék,vagyis egyél sokat.
Mi az, hogy gondolod, hogy fekete? Utána kell nézni. Vagy neked mindegy, hogy bejelentve vagy bejelentés nélkül nyomod az igát 2 éve?
Amúgy a helyedben keresnék ott jobb helyet, aki keres az talál. Haza biztos nem mennék.
Az egészségének semmi baja nem lesz? Jót tesz a munka az emberi szervezetnek? Napi 12 órában, 3 műszakban??? Ilyenről én még soha nem hallottam...
A sok meló stresszel jár, a stressz és a 3 műszak meg alvászavarokkal és ha esetleg - de ne így legyen - évekig így folytatja az ember, fáradtan, idegeskedve, kialvatlanul, ebből alakulhat ki depresszió, cukorbetegség, különféle szívbetegségek, pajzsmirigy működésének a zavara és had ne soroljam még. A mindennapi 12 óra bazi sok és szerintem 10ből 9 ember tuti kibukna egy idő után. Én vagy így, vagy úgy, de 8 órára váltanék kevesebb pénzért. Az egészséget és a szabadidőt nem lehet "megvásárolni".
A 4-es válaszoló tökjól leírta, mi a teendő. Szerintem is keress ott helyben egy bejelentett 8 órás munkát, biztos találnál olyat, ami nem fizetne annyira rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!