Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Alkoholista kollégát hogy...

Alkoholista kollégát hogy lehet elviselni?

Figyelt kérdés
Nálunk dolgozik egy ember (valaki sógorkomája) aki iszik mint állat. Tud róla mindenki, képtelenség bármit rábízni. Helyette is dolgozom. Hogy lehet elviselni az ilyen kollégákat? Valaki tapasztalt ilyet? Ha mondani akar valami fontosat, akkor az kb. 10-15 perc egy mondat, fárasztó végighallgatni is. Tudjátok olyanok, mint a kocsmában tartózkodók.
2018. aug. 16. 11:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Sehogy, én menekülnék arról a helyről a helyedben.
2018. aug. 16. 11:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát én is ezen gondolkozom, lassan 5 éve. Már rajtam is észre lehet venni a lelki romlást, átveszem a stílusát, mintha én is alkoholista lennék, pedig nem iszom...
2018. aug. 16. 13:16
 3/7 anonim ***** válasza:

2

*átveszem a stílusát, mintha én is alkoholista lennék

Hogy tudod átvenni annak az embernek a stílusát, akitől irtózol?

Most vagy majmolni próbálod, vagy nem irtózol tőle.

Aki irtózik a másik embertől, az nem hogy a stílusát nem veszi át, hanem már akkor forog a gyomra, ha a másik ember hangját meghallja.

2018. aug. 16. 13:20
 4/7 anonim ***** válasza:
kérdezd meg, van-e nála pia, és igyál te is. egyből meglesz a közös hang.
2018. aug. 16. 13:36
 5/7 A kérdező kommentje:
Ha én iszom, akkor már engem szondáznak és rúgnak kifelé a cégtől. Látod! Egyenlő bánásmód ;)
2018. aug. 16. 14:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Bemész a főnökhöz és megmondod hogy vele így nem dolgozol mert idegesít a jelenléte nem bírod a piás embereket főleg munkahelyen. Bár elég necces ha már 5 éve ott vagytok....

Ha meg azt mondja a főnök hogy viszontlátás, akkor meg ne is bánd azt a munkahelyet....

2018. aug. 18. 00:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Én olyan cégnél voltam majdnem 3 hónapot, ahol 20 éve dolgoznak olyanok, akik lassan 30 éve isznak. Még maga a főnök mondja hogy "én szemet hunyok felettük, ha el tudják látni a feladatukat...".
2018. szept. 13. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!