Fogadjam el a tudatot, hogy valószínüleg elfogom kapni a koronavírust a munkahelyemen?
A munkahelyemről van szó, ahol közvetített munkaerő vagyok. Hónapok után, nagy nehezen találtam ezt a munkát, mert a márciusi bezárásoknál tönkre ment az előző munkahelyem. Irodai munkáról van szó, de az én munkakörök sajnom nem engedi meg a home-office-t...
Az egyik munkatársam mondta, hogy a nővére hatósági házikaranténba kerül, mert egy esküvőn találtak koronás fertőzötteket, ahol ő is ott volt. És kérdezgetett minket, hogy ilyenkor jöhet e ő egyáltalán dolgozni?
A másik, a főnőkeim. Az egyikük szerda este is színházi előadáson volt (pár száz fő, nagy teremben) és mondta, hogy senkin se volt maszk az előadás alatt. Ő is levette, mert, hogy kényelmetlen neki....
Nem akarom elveszíteni ezt a munkát, de a vírust se szeretném haza vinni a családnak. Feszült vagyok ez az egész miatt.
Más is van ilyen helyzetben a munkahelyén?
Sziasztok!
Azóta elkaptam a vírus. Mondjuk azt nemtudom, hogy hol (talán az egyik gyakornokunktól) . Pedig vigyáztunk a párommal magunkra és másokra is. Február 18 óta vagyok beteg. Február 27-én lett pozítív a pcr tesztem (a gyorsteszt elsőre negatív lett).
Sokféle tünetem volt és van. Fulladok. 28 éves vagyok és eléggé megvisel a kórság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!