Nem volt bunkó ez a főnökömtől?
Eldugult a csap lefolyó. Szóltunk a főnöknek, és jöttek is megszerelni. Mondták, hogy biztos megint mi dugítottuk el, mert régen már volt belőle gond, hogy oda öntöttük a festékes dolgokat, és az dugította el. És akkor megkértek minket, hogy a csapot erre ne használjuk. Mondtam, hogy nem szoktunk már oda önteni festéket, csak a spaklit szoktam ott elmosni, de az nem olyan sok mennyiség, hogy eldugítsa. Erre kérdezte a főnököm tőlem, hogy talán szakember vagyok, hogy így tudom? Mondom nem, de.... és akkor itt közbe vágott, hogy na ugye, akkor inkább maradjak csöndbe.
Nem volt ez egy kicsit bunkó tőle? Csak mert valamihez nem értek, ne is szólaljak meg? Igaza volt?
L/24
Jaj, kicsi jány...a sok kicsi spakliról sokra megy, a csap így dugulva lett, nem úgy mint te;)))
Ezt igazán tudhatnád már ennyi idősen ó;)
Úgy kellene a főnöknek jeleznie az ilyet, hogy "attól is eldugul", "mindentől eldugul"stb. Ez a körítés, hogy "akkor maradj csöndbe!" lekezelő, de ezt megszokhattuk a magyar melóslégkörben. Proli, életunt, mogorva, befásult, csóró emberekből áll a magyar melós osztály nagy része. A főnököm nálam is kimutatta a foga fehérjét.
Én amondó vagyok, ha tisztelettel beszélek másokkal azt vissza is elvárom. A flegmázást nem szeretem, de úgy is csak átmeneti volt a munka. Találtam jobbat munkában és fizetésben. Hétfőn talán még bemegyek. Majd látom. :) Csak fel a fejjel és ne feledd, hogy a dolgozókra nagy szükségük van. Csak a primitív agyukkal, akkor szembesülnek vele, ha a dolgozó lelép. Nem képesek előre gondolkodni, de szopjanak csak. Szerintem HR-en megfogják tőlem kérdezni, hogy miért megyek el 150 ezer forintos nettó bér mellett. :D (Vicc ez a kizsákmányolás)
A bérezésnél megmutatkozik, mennyire becsülik meg a dolgozót. Én eddig csak itthon dolgoztam, de konfliktusom mindenhol volt. Nincs olyan munkahely, ahol nincs valami. Mindenkivel nem lehetsz jóban, de nem is azért mész be dolgozni. A lényeg, hogy mosolyogj és sz@rj a fejükre! 24 évesen nincs vesztenivalód. Mondj fel nekik és küld el őket a fenébe, ha durvul a helyzet, vagy akár most. Mennyit keresel? Szerintem annyit nem, hogy bánd a dolgot.
A jelenlegi munkát elégé félvállról vettem. Ne érts félre! A munkát tisztességesen elvégeztem, de egyfolytában arra gondoltam, hogy ez úgy sem fog tovább tartani 1-2 hónapnál, mert többre vagyok képes. Te hogy érzed? Többre vagy képes? Akkor keress másik munkát meló mellett. Az alamizsnát hagyd meg a proliknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!