Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem volt bunkó ez a főnökömtől?

Nem volt bunkó ez a főnökömtől?

Figyelt kérdés

Eldugult a csap lefolyó. Szóltunk a főnöknek, és jöttek is megszerelni. Mondták, hogy biztos megint mi dugítottuk el, mert régen már volt belőle gond, hogy oda öntöttük a festékes dolgokat, és az dugította el. És akkor megkértek minket, hogy a csapot erre ne használjuk. Mondtam, hogy nem szoktunk már oda önteni festéket, csak a spaklit szoktam ott elmosni, de az nem olyan sok mennyiség, hogy eldugítsa. Erre kérdezte a főnököm tőlem, hogy talán szakember vagyok, hogy így tudom? Mondom nem, de.... és akkor itt közbe vágott, hogy na ugye, akkor inkább maradjak csöndbe.

Nem volt ez egy kicsit bunkó tőle? Csak mert valamihez nem értek, ne is szólaljak meg? Igaza volt?

L/24

2020. szept. 3. 16:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
98%
Nem volt bunkó. Ne mosd ott a spaklit se. Érthető, hogy ideges, ha ilyenekkel eldugítjátok.
2020. szept. 3. 16:51
 2/12 anonim ***** válasza:
97%
Igaza volt a főnöködnek, nem értesz hozzá, de okoskodsz. Nem tudom milyen festékről van szó, de simán letapadhat a csöveken, és hetek/hónapok alatt összegyűlhet annyi, hogy igenis eldugul a lefolyó. Az, hogy egyszerre kis mennyiséget mosol csak le, nem jelenti azt, hogy sosem tud eldugulni tőle.
2020. szept. 3. 16:57
 3/12 anonim ***** válasza:
27%
Attól még elmagyarázhatta volna, hogy attól is eldugulhat.
2020. szept. 3. 17:04
 4/12 anonim ***** válasza:
98%
Ne hari, de mi festékanyagot még a retyóba se húzunk le.
2020. szept. 3. 17:05
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos manapság nem a dolgokhoz jobban értő emberekből lesz főnök, szóval simán lehet, hogy fogalma sem volt róla, hogy az általad említett művelet eldugítja e a csövet. Egyszerűen valószínűleg csak keménykedni akart. Szóval elég bunkó volt.
2020. szept. 3. 17:07
 6/12 A kérdező kommentje:
De, festék miatt dugult el, ki is szedtek egy marékkal, az dugította el.
2020. szept. 3. 17:12
 7/12 A kérdező kommentje:
De akkor se kéne így beszélnie szerintem.
2020. szept. 3. 17:12
 8/12 anonim ***** válasza:
25%

Így van, bunkón adta elő. És akármennyire lepontoztok gyökerek, akkor is igazam van hogy igenis elmagyarázhatta volna a kérdezőnek, hogy attól is eldugulhat, a saját érdekében is.

Látszik is az eredménye, hogy ha nem írta volna ide ki a kérdező és nem tudja meg itt hogy eldugulhat, még ezek után is oda mosná azt a szart.

2020. szept. 3. 17:26
 9/12 anonim ***** válasza:
80%

Korábban arról szólt a beszélgetés, hogy a festéktől dugul el. Akkor miért kéne ezt újra elmagyarázni?

2020. szept. 3. 17:34
 10/12 anonim ***** válasza:
87%
mindentől eldugulhat, ami nem víz. a hajszáltól is. miért kell ezt egy 24 évesnek magyarázni?
2020. szept. 3. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!