Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mióta új munkahelyem van,...

Mióta új munkahelyem van, fogytam kb.8 kg-t, és rosszul vagyok a főnökömtől ha már rá kell néznem, és sokszor vagyok ideges. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2016. dec. 21. 15:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Talán új munkahelyet kellene keresned.
2016. dec. 21. 15:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem írtad,mi a baj a főnökkel, de ha nincs rá esély, hogy javuljon a helyzet, akkor lépj le, amint tudsz. Akár ő a hibás, akár te, a váltás lehet a megoldás. Én tudom milyen az, egy évet húztam le 2 mindenki más ellen áskálódó kollégával, és két csaló, sunyi főnökkel, ráadásul úgy, hogy azt "vártuk", mikor bukunk meg valami ellenőrzésen vagy csak simán mikor zárják be a céget. Mindennap gyomorideggel mentem dolgozni, ha nincs a többi 4-5 kolléga, akikkel szuper viszonyban voltam, fele Ennyi ideig se bírtam volna. Azóta váltottam, nyugodt vagyok és kiegyensúlyozott :).
2016. dec. 21. 15:13
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért de már az első naptól utál. Megcsinálom a dolgomat, de szerinte semmit sem csinálok. A gyűlölet csak úgy árad a szeméből felém. Lehet az a baj, hogy én nem nyalok neki? Azt várhatja mert azt aztán nem fogok. Már csak 3 hónapig tart a szerződésem.
2016. dec. 21. 15:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Miért jöttél ide? Nem tudtál előzetesen tájékozódni, hogy milyen főnök vár rád? Vagy munkanélküli voltál és nem volt más választásod?
2016. dec. 21. 15:43
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem volt más állásehetőség, ezért mentem ide dolgozni. Bár így se keresek valami sokat, a közmunkabért kapom 8 órában.
2016. dec. 21. 15:53
 6/8 A kérdező kommentje:
Irodai munkáról van szó, ami nem egészen az.
2016. dec. 21. 15:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Tudom milyen érzés ez, amit leírtál..

Mondanám, hogy hagyd ott most, akkor jársz a legjobban.

Ha 3 hónap tart téged ott, akkor sz-rj bele az egészbe addig is, míg vége lesz.

Ezt úgy értem, hogy csináld a dolgod persze, de ne stresszel, mert nincs tétje, hogy itt most ne eget rengető dolgokat csinálj, mert úgy is itt hagyod majd.

Én ahogy tudtam, megcsináltam a dolgom, de ha bejött már összerándult a gyomromban a görcs.. Ne hagyd, hogy tönkre tegyen egy ilyen ember idegileg... Én alapvetően határozott és magabiztos ember vagyok, de lelkileg maradtak nyomai.

Kezdj el nézegetni majd lassan más munkát, addig meg totál ignoráld, amit tudsz, így is megcsinálsz, ha nem tetszik neki, az az ő baja.

2016. dec. 21. 19:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Hogyha csak a 3 hónap tart ott és már testi tüneteid vannak (gondolom a fogyás az állandósult hasmenés következménye), akkor vonulj betegállományba.

A főnök meg nyalja ki!

2016. dec. 22. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!