Megkérdezhetem a főnökömtől?
A karácsonyi jutalmunk és a fizetésemelésünk is differenciáltan jár. Mondhatnám, hogy teljesítmény alapján, de inkább arcra...
Az a helyzet, hogy nekem mindkettőt megalázóan alacsonyra nyomta le a főnököm, ami nagyon rosszul esik és abszolút elvesztettem minden motivációmat, hiszen úgy éreztem, hogy belegebedek a munkába és még is csupán ennyi járt... Mintha képen nyomtak volna egy serpenyővel.
Szóval mielőtt rámenne a lelkem a dologra, mi lenne ha megkérdezném a főnökömet, hogy MIÉRT!?!?
Ti rákérdeznétek?
1. Sértettségből nem fogok most felmondani, de ide fogunk jutni, ha emésztem magamat rajta még hetekig.
2. Ez nem jobb hely... Itt a teljesítményértékelés csak papíron létezik.
3. Érzéseim szerint másnak szimpibb az arca (haverok a való életben is) és nekik csak úgy lehet több, ha másnak kevesebb. Én szívok, én vagyok a fiatal, ez van.
Nálam viszont ez úgy csapódik le, hogy nagyon nem elégedettek velem --> kevesebb pénz --> kevesebb motováció, avagy minek dolgozzak lelkiismeretesen, ha itt ez semmit sem ér?
Az ilyen dolgokat érdemes szóvá tenni.A hallgatás beleegyezés-elfogadás ugye.
A főnöknek úgy kell osztani a cég lóvéját, hogy minél több maradjon a kasszában vagyis pontosabban majd az ő zsebében:D
Tehát, akiről tudja azt, hogy kussolós alkat, azzal batik ki ilyen téren a legjobban;)
Igen, énis ezt gondolom, éppen ezért nem akarok/tudok elmenni szó nélkül ez mellett.
Nem számon kérni akarom, csak őszintén tudni, hogy miért nem elégedett a munkámmal. Egyébként az ő pénze más kalapban van, neki az ő főnöke osztja, így nem magának spórolja meg. A haveroknak kell villantani.
Attól függ, milyen viszonyban vagy a főnökkel. Van olyan, aki személyes sértésnek venné és utána csak még jobban szopatna.
Én nem kérdeznék rá, mert engem nem érdekel az ilyesmi. Az értékelésemet is olvasás nélkül szoktam aláírni. A jutalommal, meg úgy vagyok, mint a lottóval. Vagy bejön, vagy nem, sírni nem fogok miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!